Món Esport
Piqué: “Catalunya és un país acollonant”
  • CA

El central català del Barça, actualment lesionat, Gerard Piqué ha rebut el Premi al Mèrit Esportiu Català en una cerimònia celebrada al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Visiblement emotiu, el defensa blaugrana ha fet un discurs, després de rebre el premi, en el qual ha destacat tot allò que tenim els catalans, de qui ha dit que “som uns privilegiats”.

Piqué ha destacat que els catalans “ho tenim tot” i que “tenim un país acollonant”. En relació a allò que ell controla, el món de l’esport, el de la Bonanova ha fet un repàs de tots aquells equips que triomfen i han triomfat, des de l’Espanyol o el Sabadell al futbol, fins al Granollers a l’handbol o el Vic i el Voltregà a l’hoquei. 

Concretament, les paraules de Piqué han estat: “L’altre dia, quan em van comentar que tenien previst donar-me aquest premi, vaig pensar en tot el que em va passar per arribar a estar aquí davant de tots vosaltres. Amb 17 anys vaig decidir marxar a Manchester i va ser una decisió molt important a la meva carrera esportiva. Quan vaig tornar a casa, em vaig adonar que el fet de ser català ens fa ser uns privilegiats perquè a Catalunya ho tenim tot. I això ho hem de valorar perquè tenim un país acollonant.”

Gerard Piqué ha acabat el seu discurs fent una crida al “seny” dels catalans pel que fa al coronavirus. Ha demanat que aquesta capacitat i virtut s’utilitzi durant aquest Nadal i, a la vegada, ha desitjat unes bones festes a tothom.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa