Piqué, carrega contra la directiva: “Esperem que ningú intenti causar baralles que no existeixen”

El tercer capità blaugrana acusa la directiva de publicar informacions a través de mitjans “afins” per “causar baralles”

La tensió creix entre Piqué i la directiva. El central del Barça ha fet unes declaracions a diversos mitjans en les quals envia un dard a la directiva. “Coneixem el club i els diaris que són afins al club i coneixem els articles que surten i sabem qui els escriu encara que els signi una altra persona. Nosaltres no ens volem enfadar, volem rendir, volem guanyar, volem sortir i competir cada partit i guanyar títols. Esperem que ningú intenti causar baralles que no existeixen i que part nostre no volem que succeeixin”, ha etzibat el central blaugrana.

El futbolista blaugrana, que ja va dirigir unes paraules a la junta el passat dimarts pels viatges en pretemporada, ha tornat a criticar-la. El central considera que des del club es filtren informacions que posen en dubte la unitat de l’entitat. “Hem d’estar tots junts i quan dic tots junts no només és els jugadors, és també l’afició, la junta directiva. Quan hi ha una persona que no es vol enfadar doncs no hi ha lluites”, ha insistit Piqué.

El jugador format a La Masia ha donat a entendre que parla en nom d’alguns –o tots– dels seus companys i ha assegurat que la unitat els jugadors la “demostrem cada partit quan sortim”. “Poden sortir les coses millor, poden sortir pitjor, però hem d’estar junts, hem de mantenir el club unit perquè si no ens farem mal”, ha advertit el defensa català. Les seves declaracions posen en el focus un possible trencament entre directiva i plantilla, que ja es va poder ensumar durant la negociació del Barça amb el PSG per Neymar.

Més informació

Comentaris

  Una Setembre 28, 2019 11:43 pm
  Piqué, marxa ja!
  calla dropo Setembre 29, 2019 12:05 pm
  el que tens que fer es correr més.
  Soci 13 mil i escaig Setembre 29, 2019 3:30 pm
  Piqué coneix molt bé el Barça i la seva contornada. Sap mol bé del que parla, malgrat que a molts no els agradi.

Nou comentari