Món Esport
El Barça revisarà els contractes de Piqué, Busquets, Sergi Roberto i Alba
  • CA

Gerard Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba sobreviuran al cribratge de Ronald Koeman. Els quatre pesos pesants del vestidor del Barça no marxaran del Camp Nou aquest estiu com sí que faran altres futbolistes com Luis Suárez, Samuel Umtiti, Arturo Vidal o Ivan Rakitic si el club blaugrana aconsegueix arribar a un acord amb ells. Els quatre futbolistes catalans es quedaran i continuaran defensant la samarreta blaugrana… Però hauran d’acceptar diverses condicions.

Segons ha informat El Club de la Mitjanit, el Barça revisarà els contractes de Busquets, Sergi Roberto, Piqué i Jordi Alba i adaptarà els seus sous a les noves circumstàncies. La crisi del coronavirus ha tingut unes conseqüències nefastes per als comptes del club i l’entitat culer no contempla que els quatre pesos pesants continuïn tenint les fitxes més elevades de la plantilla. Tots ells es volen quedar, així que en principi totes les parts estan disposades a arribar a un acord satisfactori.

La situació esportiva de tots ells, cal apuntar, és diferent. Aquest dimarts, Koeman s’ha reunit amb Sergio Busquets i li ha dit que haurà d’assumir un rol secundari. Si Gerard Piqué i Jordi Alba aconsegueixen recuperar la seva millor versió, formaran part de la columna vertebral, però no poden relaxar-se. Per últim, el nou entrenador del Barça considera que la polivalència de Sergi Roberto el converteix en un recurs molt interessant, encara que és possible que el club fitxi un lateral dret perquè el de Reus pugui jugar a la seva posició natural.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: jupp a agost 25, 2020 | 17:21
    jupp agost 25, 2020 | 17:21
    Sap greu el cas d'en Suárez. Ha donat moltes alegries al Barça. El Rakitic també.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa