Piqué: “Vergonya és la paraula”

"Si he de marxar perquè vingui sang nova, ho faré", ha declarat el central del Barça

Les paraules de Gerard Piqué després de la desfeta històrica del Barça davant el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions a Lisboa no podien ser més clares. “Vergonya és la paraula”. Amb aquest mot ha descrit el central català el que senten la gran majoria de seguidors del conjunt blaugrana d’arreu del món. De fet, ell mateix, com a un dels culers més sentits, ho ha entès a la perfecció.

És per això que, mirant per al club, ha fet una afirmació molt dolorsa: “Fi de cicle? Sí. Si he de marxar perquè vingui sang nova, ho faré”. Piqué és conscient que el canvi ha de ser radical, que això no pot continuar així. “Avui sí que hem tocat fons”, ha reconegut. I és que si les derrotes de Roma i Anfield no havien estat suficientment dures com per acceptar que calia una revolució, la desfeta de Lisboa ha estat la dosi de realitat definitiva.

Respecte a les sensacions a l’interior del camp, el central de la Bonanova ha reflectit quelcom similar al que s’ha viscut des de fora. “Ha estat horrible. No es pot anar així per Europa. No és ni la primera, ni la segona vegada. És molt dur, espero que serveixi d’alguna cosa”, ha assegurat. En aquest sentit, fins i tot es pot considerar que ha demanat eleccions: “El club necessita canvis i no parlo ni de l’entrenador, ni dels jugadors. Ningú no és imprescindible”.

Més informació

Comentaris

    No haces la Manita ?? Agost 15, 2020 9:22 am
    Claro... no es suficiente, son casi Dos Manitas.....

Nou comentari