Món Esport
Piqué ataca els mitjans espanyols per no parlar “del judici injust als presos polítics”
  • CA
Piqué celebra la classificació del Barça per a la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu.
Piqué celebra la classificació del Barça per a la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu. | EFE

Feia temps que se l’esperava. El poble català tenia ganes que Gerard Piqué es posicionés en relació al judici als presos polítics i no podria haver escollit millor escenari per fer-ho. Després de la victòria del Barça al Santiago Bernabéu, que ha suposat la classificació blaugrana per a la final de la Copa del Rei 2019, el central blaugrana ha declarat que “si les televisions de Madrid dediquessin menys temps a parlar del VAR i més a parlar del judici injust als presos polítics, potser el país anirà millor”. “El que està passant és molt injust i a Espanya s’hauria de poder veure del que es parla”, ha seguit valorant al respecte.

 

 

Clar i català. Directe. Concís. Atrevit. Gerard Piqué ha seguit els passos d’Àlex Granell, capità del Girona, i ha tornat a demostrar que no passa res perquè els futbolistes es posicionin al costat dels presos polítics. El futbolista del Barça hi ha afegit la seva forma peculiar de dir les coses i ha criticat del silenci dels mitjans de comunicació espanyols, la majoria dels quals estan obviant el que està passant els darrers dies al Tribunal Suprem.

 

A banda de valorar aquest assumpte, Piqué ha assegurat que el Barça “està a la final per inèrcia”, ha assegurat que s’ha acostumat “a guanyar fàcil al Bernabéu” i ha reconegut que l’equip “no ha fet un bon partit”. “A la segona part hem estat millor i hem estat molt efectius”, ha sentenciat el defensa català, que ha elogiat Leo Messi (“atrau els defenses i genera espais per a Dembélé i Suárez”) encara que el capità no ha fet el seu millor partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa