Piqué ataca Bartomeu: “És una barbaritat que s’hagi gastat diners per criticar-nos”

El central es mostra molt crític amb el president blaugrana, sobretot per la gestió del ‘Barçagate’ i el cas Messi

Gerard Piqué diu les coses com les pensa. Ni més ni menys. El central del Barça no té cap mena de problema a ser transparent, i més quan parla del club de la seva vida. En una entrevista a La Vanguardia, el defensa ha repassat l’actualitat blaugrana i ha ofert diversos titulars que no agradaran gens a la zona noble del Camp Nou. Especialment a Josep Maria Bartomeu, a qui ha criticat amb contundència malgrat per dues principals qüestions: el Barçagate i el cas Messi. “La meva relació amb el president pot ser cordial, però hi ha coses que no s’obliden”, ha justificat.

“Com a jugador del Barça, crec que és una barbaritat que el meu club s’hagi gastat diners que ara ens estan demanant per criticar persones externes amb relació històrica amb l’entitat i futbolistes en actiu. Quan va esclatar tot aquest assumpte de les xarxes socials li vaig demanar explicacions. Em vaig creure que no sabés res com em va dir, però la persona encarregada de contractar aquells serveis, Jaume Masferrer, encara treballa al club. I això em dol molt. I ho dic aquí, però ja li he transmès al president en persona”, ha opinat sobre l’escàndol d’I3 Ventures.

Sobre Messi encara ha estat més contundent: “En Leo s’havia guanyat sobradament la possibilitat de prendre una decisió. I si ell considerava que se n’havia d’anar, jo com a president hagués actuat diferent”. Piqué també ha revelat que per intentar convèncer l’argentí que es quedés li va dir “Leo, és només un any, després ve gent nova…”. “Com pot ser que el millor jugador de la història, hem tingut la sort de gaudir, enviï un burofax perquè sent que no se l’està escoltant? Tot és massa impactant. Què està passant? Messi s’ho mereix tot. El nou estadi ha de dur el seu nom i després el del patrocinador. Hem de preservar les nostres figures, no desprestigiar-les. Això em posa molt nerviós”, ha afegit.

En la mateixa línia, el central ha lamentat que “gent com en Pep, en Puyol, en Xavi o en Valdés no estiguin al club”, fet que indicia que “alguna cosa no s’està fent bé”. La seva decepció amb Bartomeu no li ha impedit renovar i renunciar a part del seu sou, ja que “el Barça m’ho ha donat tot i jo m’he posat a la seva disposició”, però això no vol dir que no doni suport a la gran majoria de la plantilla, que no està disposada a acceptar la rebaixa salarial. “Com a capità defenso els interessos de l’equip. El vestidor està unit. Els quatre capitans anem a una i hem signat els dos burofaxos després de tenir diverses reunions amb la resta de jugadors. En l’àmbit personal cadascú és lliure d’acceptar el que consideri oportú. Una altra cosa és que t’hi obliguin unilateralment, van proposar l’adequació dels contractes quan la majoria de la plantilla estava amb les seves seleccions i posant-nos en el mateix sac amb els treballadors”, ha afegit.

Per últim, Piqué també ha abordat la qüestió del vot de censura contra Bartomeu i la seva directiva. “La meva conclusió és que el club està més viu que mai. Aconseguir 20.000 signatures amb la conjuntura actual és una barbaritat. Que hi hagi tanta gent que es rebel·li en plena pandèmia demostra que el club no està adormit”, ha dit abans de confirmar que “exerciré el meu dret a vot com a soci”. No ha explicat si donarà suport al referèndum o si hi votarà en contra, però la realitat és que amb una simple entrevista n’ha tingut prou per deixar molt clar el que pensa de l’actual junta del Barça.

Més informació

Comentaris

    Ramon Octubre 23, 2020 11:51 am
    Ho hem d'entendre, Gerard. Hem d'entendre que la junta es gastés aquella barbaritat de diners en sicaris que es referissin a Joan Laporta com "el bacó d'Uzbekistan" perquè tota la premsa els és hostil. Molt especialment el Grup Godó. Em sembla lògic que hagin volgut compensar-ho via twitter.

Nou comentari