Pesic carrega contra Delaney: “No va aparèixer”

“Es va negar a tornar perquè el seu agent estava demanant la renovació”, ha revelat l’entrenador del Barça de bàsquet en relació amb la rescissió del contracte del base estatunidenc

L’entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, ha ofert el punt de vista blaugrana en l’embolic amb Malcolm Delaney. El jugador ja va posicionar-se al respecte el mateix dia que va rescindir el contracte amb el club culer i aquest dilluns ha estat el torn del tècnic serbi. “Delaney no va aparèixer i es va negar a tornar perquè el seu agent estava demanant la renovació”, ha resumit l’encarregat de dirigir l’equip en una entrevista amb Novosti.

“Tenim quatre jugadors més els contractes dels quals expiren al final d’aquesta temporada, però estan entrenant-se amb nosaltres. Li vam demanar a ell que fes el mateix i s’unís a l’equip. Així, en cas que la lliga es reprengués, ell estaria aquí. Es va negar i va justificar que el seu agent estava demanant una extensió del contracte. No teníem res a perllongar, el seu contracte s’acabava el 30 de juny”, ha explicat Pesic.

La versió dels fets de l’entrenador del Barça concorda amb la del jugador, que mai no ha desmentit que es negués a tornar a Barcelona. Ell volia continuar al Palau Blaugrana fins al final de la seva carrera, però no va pair massa bé el seu rol secundari a l’equip ni el fet que el club no li oferís la renovació abans que esclatés la crisi del coronavirus.

Més informació

Nou comentari