Asseguren que Pep Segura va plorar quan el Barça va fitxar De Jong

"Els responsables esportius del Barça estaven tan alleujats que el llavors director esportiu va començar a plorar quan s’estaven escrivint els documents", ha declarat Cetinkaya, agent del migcampista

No és cap secret que el Barça va haver de lluitar de valent als despatxos per aconseguir el fitxatge de Frenkie de Jong. El migcampista holandès era pretès pels grans clubs d’Europa i els dirigents blaugrana van estar sotmesos a una pressió elevadíssima perquè no se’ls escapés un futbolista cridat a convertir-se en un dels millors jugadors del món. En una entrevista a Aftonbladet, Hasan Cetinkaya, agent de l’esportista blaugrana, ha realitzat unes declaracions que evidencien els nervis que es van viure al Camp Nou.

“L’Ajax es plantejava vendre De Jong per uns 40 o 50 milions d’euros. Els vaig dir: ‘Hauríem de vendre’l per 100 milions. No només establirem el rècord per a un club holandès, sinó que farem la venda més cara d’un jugador holandès’. De cop hi havia una atmosfera fantàstica a l’habitació i el seu fitxatge es va convertir en un estira i arronsa”, ha declarat el representant del migcampista culer. “El PSG, el Manchester City i la Juventus van fer tot el que van poder per aconseguir-lo, però el Barça sempre havia estat la seva primera opció. El seu futbol forma part del seu ADN”, ha afegit.

“El Barça va tenir una pressió molt elevada per arribar a un acord. Mai no havia viscut quelcom així. Els responsables esportius del Barça estaven tan alleujats que el llavors director esportiu Pep Segura va començar a plorar quan s’estaven escrivint els documents. Quan ho vaig veure, jo també em vaig emocionar i se’m va caure alguna llàgrima, i això que és estrany que jo plori”, ha sentenciat Cetinkaya, que narra així el final feliç de la història: “Hi van haver abraçades, xampany i després el Barça ens va convidar a un restaurant molt bo a mi, a l’Ali Durson [l’altre agent] i tota la família de De Jong. Vam veure el millor vi d’Espanya, vam menjar fantàsticament i tothom reia i estava feliç”.

Més informació

Comentaris

    Vi d'Espanya ? Octubre 1, 2019 9:08 am
    No en tenim de bo a Catalunya ?

Nou comentari