Les penyes del Palau Blaugrana demanen a l’afició del Barça que faci vaga contra la sentència

Supporter, Dracs 1991, PB Sang Culé, PBB Meritxell i PB El Racó emeten un comunicat en el qual demanen “reaccionar de manera ràpida i ferma a una sentència injusta”

Aquest divendres 18 d’octubre, Catalunya viurà una jornada de protestes per la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics. I l’afecció del Barça vol estar a l’altura de la situació històrica que viu el país. Aquest dijous, les penyes del Palau Blaugrana han fet una crida a la resta de seguidors culers a no acudir al pavelló blaugrana per presenciar en directe el partit contra l’Alba de Berlín previst per a les 21.00 hores després que l’Eurolliga no hagi acceptat suspendre o ajornar el compromís.

“En un moment tan important com aquest serem al costat del poble i secundarem la vaga perquè les grades no viuen aïllades del que passa al carrer. Des d’aquí, us animem al fet que feu el mateix i deixeu les cadires buides. Que per això som ‘Més que un club’!”, han explicat el grup Supporter i les penyes Dracs 1991, PB Sang Culé, PBB Meritxell i PB El Racó en un comunicat emès a través de les xarxes socials. “Que cadascú aporti el seu granet de sorra”, finalitza el text.

El comunicat del grup ‘Supporter’ i les penyes del Palau

“El nostre Barça, històricament vinculat a la defensa del nostre país, ha reaccionat de manera ràpida i ferma a una sentència injusta que posa en dubte els nostres drets i llibertats com a poble. Ho han fet els jugadors, jugadores, exjugadors i entrenadors posicionant-se públicament; i també ho ha fet el club amb un comunicat i suspenent els actes institucionals d’aquesta setmana.

En aquesta línia, s’ha demanat a l’Eurolliga que canviés de data el partit d’aquest divendres al Palau Blaugrana contra l’Alba de Berlín, ja que coincideix amb una jornada de vaga general. La resposta ha estat negativa, així que ara ens toca a l’afició estar a l’altura.

Diumenge passat els crits de ‘Llibertat’ o ‘Els segadors’ van sonar amb més força que mai al Palau Blaugrana i ens vau omplir d’orgull. Aquest divendres, el grup ‘supporter’ i les penyes del Palau no assistirem al partit. En un moment tan important com aquest serem al costat del poble i secundarem la vaga perquè les grades no viuen aïllades del que passa al carrer. Des d’aquí, us animem al fet que feu el mateix i deixeu les cadires buides. Que per això som ‘Més que un club’!

Correm el risc de perdre algun partit o bons espectacles, però hi ha gent a la presó que perdrà molts anys de la seva vida de manera injusta per manifestar-se pacíficament i posar unes. I en aquest context, tenim clar on hem d’estar: a favor de la llibertat de les preses polítiques i les Detingudes 23-S i contra un estat que no ha deixat de ser feixista. Aquest divendres, 18 d’octubre, hi ha vaga general a Catalunya. Dracs 1991, PB Sang Culé, PBB Meritxell i PB El Racó ens hi adherim oficialment amb aquest comunicat. I que cadascú hi posi el seu granet de sorra.

Visca el Barça i visca Catalunya lliure!”

Més informació

Nou comentari