Món Esport
Pedri vol formar part del primer equip del Barça des d’aquest estiu
  • CA

Pedro González, més conegut com a ‘Pedri’, ho té clar: la temporada vinent vol formar part del primer equip del Barça. El jugador canari, que aquest dilluns va acomiadar-se del Las Palmas amb un gol i a partir d’aquest estiu aterrarà al Camp Nou després que el setembre del 2019 el club blaugrana adquirís els seus serveis a canvi de cinc milions d’euros i el cedís un curs a Gran Canària, ha concedit una entrevista a la pàgina web de l’entitat culer i ha exterioritzat que el seu objectiu “és fer una bona pretemporada i quedar-me al primer equip”.

A més, la nova incorporació del Barça s’ha mostrat molt il·lusionat d’arribar a un Camp Nou que “impacta molt”. “Sempre havia somiat sortir del seu túnel, espero fer-ho vestit de blaugrana. Visitar les instal·lacions del Barça havia estat un somni i fer-ho fa uns mesos em va fer molt feliç”, ha assegurat Pedri, la família del qual “sempre ha estat culer”: “El meu avi va crear la Peña Barcelonista de Tenerife-Tegueste”. En relació amb els seus referents, el canari ha reconegut que “sempre m’he fixat molt en Iniesta i ara també en De Jong”.

Per la seva banda, Miguel Ángel Ramírez, president de la UD Las Palmas, no ha descartat que Pedri torni cedit al club canari. Les seves opcions, no obstant això, passen perquè la pretemporada del futbolista no convenci a can Barça i que el filial blaugrana no pugi a Segona el pròxim diumenge, ja que si ho aconsegueix assolirà la mateixa categoria que el Las Palmas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa