El partit del Barça contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez de la sisena jornada de la Lliga 2020-2021 ha estat per oblidar. El resultat, nefast per als blaugrana: derrota per la mínima i pèrdua de l’oportunitat d’igualar el Madrid. A més, la manca d’idees va ser el més destacable del joc blaugrana durant llargs trams del duel i els de Ronald Koeman es van equivocar constantment en entrar al joc brut i provocatiu dels futbolistes de Pepe Bordalás.

Entre tanta grisor i, fins i tot, avorriment, hi ha una petita llum que ha brillat a la zona de tres quarts de l’atac blaugrana. Es tracta de Pedro González, més conegut com a Pedri. Koeman va apostar pel jove futbolista canari a la mitja punta i per les seves botes van passar algunes de les poques ocasions de gol que va tenir el Barça. 

Destaca especialment un tram de la primera part en el qual els blaugrana van encadenar un parell o tres d’ocasions d’atac. De fet, la jugada més clara del partit, una pilota al pal de Leo Messi, es va originar en un control orientat deliciós de Pedri. El futbolista canari va ser capaç de trencar les línies de la defensa rival amb algunes passades verticals i va demostrar que era possible trobar forats a les files del Getafe.

Era tot just el primer partit de Pedri com a titular i, malgrat tenir només disset anys, no es va arronsar en cap moment, ans al contrari. Així, l’aposta per a aquest jove jugador canari podria començar a estar donant els seus fruits. Encara queda molta temporada per endavant, però si la posició de la mitja punta la poden alternar futbolistes com Pedri, Coutinho o el mateix Messi en algunes ocasions, es guanyarà en fons d’armari, un dels problemes principals dels blaugrana durant les darreres temporades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa