Món Esport
Pedri, el somriure del barcelonisme… i de Messi
  • CA

Si Leo Messi i Pedro González López ‘Pedri’ es troben, el Barça és feliç. Per provocar el somriure del barcelonisme no cal res més que la connexió que, setmana rere setmana, s’està construint entre el millor jugador del món i una de les joies culers més prometedores de cara al futur. Els darrers dies ja havien deixat intuir alguns símptomes de la seva bona relació futbolística, i l’argentí mai no ha amagat que considera el canari un alumne avantatjat, però el que s’ha vist aquesta nit al José Zorrilla ha estat a un altre nivell. Fins i tot el capità semblava sorprès d’haver trobat algú capaç d’estimular-lo esportivament de la forma com ho ha fet un migcampista que, cal no oblidar-ho, només té 18 anys.

El futur del Barça

En aquests moments de la temporada ningú no dubta que, tot i que la secretaria tècnica del Barça ha fet molt mala feina els últims anys, el que ha aconseguit amb Pedri és de matrícula d’honor. És, precisament, allò que se li demana als millors directors esportius del món: saber detectar el talent abans que ningú per evitar fitxatges multimilionaris. Aquest dimarts, els de Koeman han fet un dels millors partits de la temporada amb Dembélé a la infermeria i Coutinho i Griezmann a la banqueta. I amb Pedri ballant sobre la gespa. Al voltant de les seves botes s’ha de teixir, sense cap mena de dubte, el futur d’un club que ara per ara no pot pensar a competir al màxim nivell i en té prou amb trobar petits motius per esperançar-se.

La il·lusió de Messi

Mentre el món del futbol i el barcelonisme espera amb nervis la publicació de l’entrevista que Jordi Évole li va fer i en la qual podria anunciar si se’n va o no del Camp Nou, Leo Messi ha descobert un motiu més per quedar-se al Barça, el club de la seva vida. Potser és massa tard i després del que va passar l’estiu passat no hi ha marxa enrere, però la realitat és que a l’argentí se l’ha vist, per primera vegada en molt de temps, il·lusionat a l’hora de connectar amb un company. Que ningú em mal interpreti: el capità s’ho ha deixat tot sobre la gespa en tots els compromisos d’aquesta temporada i ha intentat ajudar l’equip tant com ha pogut, però la brillantor que avui ha envoltat els seus ulls quan ha mirat Pedri feia molt de temps que no es veia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa