Món Esport
Pedri: “Agraeixo que el Madrid em rebutgés i em digués que no tenia el nivell”
  • CA

Pedri ha agraït al Reial Madrid que no el fitxés quan va estar una setmana de prova al club blanc, ja que assegura que és feliç com blaugrana i que espera, amb el pes que està tenint en l’equip blaugrana, continuar millorant i que això el porti a l’èxit al Camp Nou. “Vaig estar una setmana provant al Madrid. Em van dir que no tenia prou nivell. Em van portar a un despatx i m’ho van dir. Els dono les gràcies, perquè ara estic en l’equip en què sempre he volgut estar”, ha manifestat en una entrevista a El Larguero de la Cadena SER.

Als seus 17 anys, i en la seva primera temporada al Barça, el futbolista canari està gaudint de molts minuts a les ordres d’un Ronald Koeman que confia en ell. Tant, que va debutar en un clàssic. “Dos dies abans del clàssic em van dir que seria titular. Vaig pensar: ‘Ostres, això ja va de debò!’”, ha confessat. Això sí, Pedri té clar que ha de tocar de peus a terra. “Jo crec que si no tens humilitat i deixes de ser com ets, et perds com a futbolista. Els meus pares i el meu germà són els que em donen més consells”, s’ha sincerat.

D’estar jugant al Barça destaca, entre altres coses, el fet de poder aprendre al costat de Leo Messi. “No t’acostumes a veure les jugades que fa, totes et sorprenen. Aprendre d’ell, que fa el que vol i quan vol, és un luxe”, ha argumentat. “Jugar amb Messi és un premi que m’ha donat la vida”, ha assegurat. Quant als seus companys, ha connectat bé amb un altre jove nouvingut, el portuguès Trincao, i amb Ansu Fati. “Sobretot em porto molt bé amb Trincao. Vam arribar al mateix temps i vam començar a entrenar junts. I amb l’Ansu molt bé. Ara ha tingut la lesió i ha de treballar per estar tan bé com sigui possible. Hem menjat en el mateix plat”, ha finalitzat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gràcies Pedri! a novembre 17, 2020 | 17:01
    Gràcies Pedri! novembre 17, 2020 | 17:01
    I a sobre de ser molt bon jugador, és agraït, molt millor encara!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa