Món Esport
Pedri elabora el seu onze ideal blaugrana, amb una sorpresa i un lapsus

Pedri González està tenint el millor moment de la seva carrera. Després de la seva ascensió meteòrica a Las Palmas, on va debutar amb només 16 anys, va cridar l’atenció dels membres de l’scouting de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. I el Futbol Club Barcelona el va fitxar l’estiu del 2020. Va ser un moviment més aviat de perfil baix de cara a la galeria, però el canari es va guanyar molt ràpidament el cos tècnic de Ronald Koeman i el barcelonisme en general.

Tant és així, que en l’inici de la temporada 2020/2021 es va consolidar com a titularíssim del primer equip masculí del Barça i, després d’haver participat en l’Eurocopa i als Jocs Olímpics amb Espanya, ara és l’estrella del Barça i de La Roja.

Per tant, amb aquesta condició, és una de les veus més autoritzades a l’hora de referir-se a possibles incorporacions. Si abans els directius del Barça podien arribar a escoltar la paraula Leo Messi per decantar-se per un jugador o per un altre, ara podrien tornar a fer-ho amb Pedri. Els bons volen jugar amb els bons. Al pati de l’escola, als camps de sorra i al Camp Nou. I Pedri no n’és cap excepció.

En una entrevista a El Partidazo de COPE, el blaugrana, concentrat amb la selecció espanyola de Luis Enrique, s’ha pronunciat sobre el possible fitxatge d’Erling Haaland que podria realitzar el seu Barça l’estiu vinent. “Tant de bo pugui venir. Gairebé tot el que toca va cap endins de la porteria”, ha reivindicat.

L’onze ideal barcelonista de Pedri, amb una sorpresa i un lapsus

En clau Barça, Pedri ha confeccionat el seu onze ideal. Un equip format pels que considera els millors jugadors possibles. Ha anunciat, a priori, que tots serien barcelonistes, tot i que ha tingut un lapsus. “Ter Stegen, Èric García, que em sembla una bogeria traient la pilota del darrere, i el meu equip hauria de tenir la pilota, i Gerard Piqué. Lateral dret Dani Alves, que és un bon amic. Lateral esquerre Jordi Alba. Migcentre, Sergio Busquets, Ronaldinho de mitjapunta, i Xavi Hernández. Per l’esquerra Andrés Iniesta, perquè entri cap a dins, per la dreta Leo Messi, i a dalt Cristiano Ronaldo“.

Pedri, doncs, ha fet un onze bestial, tot i que ha inclòs Cristiano Ronaldo com si hagués jugat al Barça. A més, crida l’atenció que hagi inclòs Èric García per sobre de Carles Puyol, ja que el de La Pobla de Segur és una de les grans llegendes del club, tot i que, donada la seva teoria de treure la pilota des de darrere, i veient el rendiment d’Èric García en aquest aspecte al clàssic, té sentit.

Què li molesta més en el futbol?

A més, el migcampista ha reconegut que els dos futbolistes que l’han sorprès més, des que juga al Camp Nou, són “Dembélé i Busquets. Busi és una bogeria”. I ha recordat molt al seu tècnic, l’esmentat Xavi Hernández, quan, en ser preguntat sobre què li molesta més en el futbol, ha assegurat que “perdre” i que, “dins del camp de futbol”, “perdre la pilota”. L’entrenador acostuma a posar èmfasi a les rodes de premsa en la frustració que li genera el fet que els seus jugadors precisament perdin la pilota.



Més notícies
Pedri González, en un partit amb la selecció espanyola | @sefutbol
L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Notícia: L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Comparteix
El canari es refereix al mite blaugrana, i recorda l'exhibició al Santiago Bernabéu
Raúl de Tomás, tot just després de lesionar-se | Europa Press
Raúl de Tomás abandona la selecció espanyola lesionat
Notícia: Raúl de Tomás abandona la selecció espanyola lesionat
Comparteix
L'espanyolista es perdrà el partit contra Albània a l'RCDE Stadium

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa