Món Esport
El millor jugador del Barça 2021-2022

Malgrat que la temporada 2021-2022 del Futbol Club Barcelona no ha estat bona, sense títols, amb un canvi d’entrenador obligat i un final amb sensacions més aviat dolentes, també hi ha hagut alguns brots verds. En els mesos de febrer i març, el nou tècnic, Xavi Hernández, va ser capaç de treure molt suc als seus jugadors i va demostrar que es pot esprémer el potencial de molts dels futbolistes de la plantilla per aconseguir grans resultats. No hi ha cap mena de dubte que la nova columna vertebral de l’equip des de la marxa de Leo Messi ha d’estar formada pels joves, els quals, a la vegada, han estat els millors del Barça 2021-2022.

QuizMaker

Pedri González, el millor jugador de la temporada del Barça

Només ha jugat vint-i-dos partits, trenta menys que el curs passat, i ha tingut dos trams de lesions molt importants, però tot i això Pedri González ha fet mèrits suficients per convertir-se en el millor futbolista d’aquesta temporada. No hi ha cap mena de dubte que quan l’equip ha jugat millor, amb el zenit de la golejada contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, ha estat perquè Pedri s’ha trobat en la seva millor versió. Si l’any passat va demostrar el seu talent, aquest curs s’ha ratificat com un jugador que no fa mai res malament, que cada pilota que toca es converteix en una millor possessió, però a més a més ha fet coses noves.

Amb les dianes espectaculars contra el València, el Galatasaray o el Sevilla, Pedri s’ha destapat com a un gran golejador. Acaricia la pilota i dribla rivals d’una manera que fins i tot recorda a l’incomparable Leo Messi. Però no només això. El més important és que, malgrat que només té dinou anys, ja ha estat capaç d’assumir el lideratge de l’equip. Tant és així, que la davallada dels darrers partits dels blaugranes coincideix amb la seva segona lesió. Els trofeus individuals que ha recollit, com el Golden Boy o el Kopa, rubriquen que el Barça posseeix un dels noms cridats a dominar el futbol mundial en un futur no molt llunyà.

Ronald Araujo, el més regular

Tots érem conscients de la fortalesa defensiva de Ronald Araujo, però aquesta temporada, on ja ha hagut d’assumir la titularitat de forma regular, ha fet fins i tot un pas endavant i ha estat un dels millors de l’equip. Les seves correccions eviten molts problemes per al Barça i també aporta molt ofensivament, ja que ha marcat fins a quatre gols. Només pateix a l’hora de treure la pilota jugada des de la seva posició, però aquest també és un aspecte que ha millorat moltíssim des de l’arribada de Xavi Hernández. La renovació fins a 2026 és una gran notícia per al club.

Sergio Busquets, un futbolista imprescindible

És cert que molts culers estan farts de les vaques sagrades i de la seva importància a l’equip. És cert que Sergio Busquets ha jugat probablement més partits dels que hauria i ha fet de tap per a Nico González o per a Frenkie de Jong a la seva posició preferida. És cert que ja té trenta-tres anys i pateix molt en defensa. Ara bé, més enllà d’aquests condicionants, el migcampista de Badia del Vallès ha tornat a demostrar que és un jugador fonamental per a aquest conjunt. Quan l’equip està bé i els seus companys entenen bé les posicions que han d’ocupar i tanquen files, certifica que continua sent un dels millors del món.

Finalment, també es pot parlar de jugadors que han estat molt bé en trams determinats. Per exemple, Ansu Fati, que ha estat lesionat la gran majoria de partits, ha marcat sis gols en només quinze duels. Gerard Piqué també ha tingut moments d’exuberància on ha deixat clar que encara no s’ha de retirar, perquè encara aporta moltíssim a l’equip. També s’han de destacar els primers partits de Memphis Depay, qui va ajudar a superar el trauma de la marxa de Leo Messi amb un nivell que no ha estat capaç de mantenir posteriorment, així com Pablo Gavi, qui va aguantar l’equip al primer tram de la temporada. Pierre-Emerick Aubayemang ha tingut una aportació ofensiva immillorable i Ousmane Dembélé ha brillat en moments determinats.



Més notícies
Frenkie de Jong, durant un partit del Barça | Europa Press
El gran assenyalat de la mala temporada del Barça
Notícia: El gran assenyalat de la mala temporada del Barça
Comparteix
Malgrat que l'equip no ha estat bé en línies generals, hi ha noms que destaquen de forma negativa
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça tanca la temporada amb més dubtes que certeses
Notícia: El Barça tanca la temporada amb més dubtes que certeses
Comparteix
La temporada del Barça de Xavi, plena d'alts i baixos
Sergio Busquets, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Notícia: El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Comparteix
El Vila-real ha certificat la seva classificació per a la Conference League en un partit de costellada per als blaugranes
Jugadores del FC Barcelona després de la derrota a Torí | Europa Press
Els dos gestos del Barça femení que trenquen el cor del barcelonisme
Notícia: Els dos gestos del Barça femení que trenquen el cor del barcelonisme
Comparteix
Alexia Putellas i Aitana Bonmatí, autores dels gestos que quedaran en la memòria dels barcelonistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa