Món Esport
Paulinho, prop de tornar a la Xina per 50 milions
  • CA

 

L’etapa de Paulinho Becerra al Barça pot tancar-se aquest mateix estiu si el Barça acaba acceptant l’oferta del Guangzhou Evergrande per repescar al brasiler. El migcampista, que aquest mes de juliol complirà 30 anys, podria ser venut per una quantitat propera als 50 milions, 10 més dels 40 que el Barça va pagar per ell (el valor de la seva clàusula de rescissió) l’estiu passat. El negoci que en farà el Barça, per tant, és rodó, ja que es tracta d’un jugador veterà amb poc marge per revaloritzar-se. 

El jugador està disposat a acceptar l’oferta i tornar a la Xina després d’un any com a blaugrana on ha donat un gran rendiment, si bé ha anat de més a menys. Paulinho va jugar el curs passat 49 partits amb el Barça, amb qui va firmar 9 gols i 3 assistències. Amb la seva venta, el Barça s’estalviarà una de les places extracomunitàries, pel que permetrà que l’arribada d’Arthur, també brasiler, no superi el límit permès (tres). A banda d’ells dos, el conjunt blaugrana també compta amb Yerry Mina i Coutinho. El traspàs podria fer-se oficial en els propers dies. Paulinho, que actualment està disputant el Mundial, volia seguir al Barça, però el seu escàs protagonisme al tram final -no va jugar a la tornada de Roma- el poden fer plantejar-se acceptar l’oferta xinesa. A més, tot i la sortida d’Iniesta, l’arribada d’Arthur, l’ascens d’Aleñá al primer equip i la possible incorporació d’algun migcampista més, li podrien restar minuts. 

Segons ‘Todomercado’, el Barça hauria anunciat per error a la xarxa social xinesa Weibo la sortida del jugador rumb a l’Evergrande a través d’una cessió amb obligació de compra de 50 milions que el conjunt blaugrana podria rebre al gener si es confirmés el traspàs. El conjunt blaugrana ha borrat el missatge pocs minuts després de publicar-lo. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa