Món Esport
Pau Gasol i la incertesa infinita
  • CA

Pau Gasol, pivot català del Barça de bàsquet, continua donant voltes sobre si ha de seguir jugant una temporada més com a blaugrana. Després que el curs passat decidís tornar a Barcelona per fer els últims passos de la seva carrera i posar-se en forma per poder disputar els seus darrers Jocs Olímpics, tothom donava per feta la seva retirada després de Tòquio 2020+1. Tanmateix, ja un cop va finalitzar la Lliga amb el Barça, no va voler prendre una decisió immediata sobre el seu futur i encara es troba en aquesta situació.

En un acte organitzat per la Gasol Foundation, el pivot català s’ha mullat sobre la seva possible retirada o renovació, però ha tornat a deixar-ho tot a l’aire. “Segueixo donant-li voltes al fet de continuar o no. No serà una decisió fàcil i quan ho sàpiga, us ho faré saber. Fa 23 anys que soc professional i estic posant tots els factors en una balança per poder prendre una decisió aviat i comunicar-la. No està presa al 100%. Quan miro enrere veig molts anys de coses interessants”, ha assegurat, deixant entreveure una possible retirada.

Ara bé, en la resposta següent, Gasol ha fet més aviat la sensació de voler continuar: “El Juan Carlos [Navarro] m’envia algun missatget i anem parlant. Jo li dic que em prendré el meu temps i que aprecio el seu interès. La temporada passada va ser molt especial i ens vam quedar a les portes de l’Eurolliga tan desitjada. Després de Tòquio he tingut temps per desconnectar. Estic valorant els pros i els contres. Encara li he de donar un parell més de voltes. Hi ha dies que em veig amb ganes de tornar i d’altres que no ho tinc tan clar”.

Més enllà del seu futur, Pau Gasol també ha analitzat la situació del Barça, la qual ha catalogat d’“inimaginable” i ha donat el seu suport a Joan Laporta, de qui ha dit que “està compromès amb el club i amb el barcelonisme”. També ha parlat del seu germà, Marc Gasol, qui podria estar a un pas de tornar al Girona, entitat que presideix i de la qual també en formaria part com a jugador. Ara bé, no s’ha mullat sobre el seu futur: “El Marc s’ha guanyat el dret i la llibertat de prendre la seva pròpia decisió quan vulgui”.



Més notícies
Marc Gasol durant un partit amb els Lakers | Europa Press
Marc Gasol estaria a un pas de fitxar pel Girona
Notícia: Marc Gasol estaria a un pas de fitxar pel Girona
Comparteix
El jugador ha deixat l'NBA després de tretze temporades
Nikola Mirotic, jugador del Barça | Europa Press
Hi ha cas Mirotic
Notícia: Hi ha cas Mirotic
Comparteix
El Barça vol que el pivot montenegrí es rebaixi el sou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa