Els partits al Camp Nou tindran afeccionats del Barça virtuals

El club blaugrana ha preparat una iniciativa que transformarà l'atmosfera del seu estadi quan sigui possible reprendre la competició

El Barça, amb la col·laboració de Cupra, ha preparat una iniciativa que transformarà l’atmosfera de Camp Nou quan sigui possible reprendre la competició, traslladant la calor dels aficionats al terreny de joc. Sota el lema Let’s win this match together, el club, juntament amb el seu partner oficial d’automoció i mobilitat, fa una crida als culers de tot el món a enviar fotos animant l’equip, que es projectaran a les pantalles LED situades al voltant del terreny de joc durant els partits disputats a casa.

Les imatges ja poden enviar-se a través del web oficial de Cupra, i es projectaran durant els partits. D’aquesta manera, els jugadors se sentiran acompanyats pels seus seguidors, i els aficionats podran sentir-se una mica més a prop del club i de l’estadi encara que no hi puguin acudir presencialment.

Per la seva banda, Marc-André ter Stegen, porter del Barça i ambaixador mundial de Cupra, també ha fet una crida als aficionats i els ha animat a omplir el Camp Nou amb missatges de suport. En aquest sentit, el principal objectiu de la iniciativa és portar l’esperit competitiu i la passió des del món digital a la gespa de l’estadi. “Jugar al nostre Camp Nou sempre és especial, on el suport dels nostres aficionats és important. Aquesta iniciativa de Cupra és fantàstica, ja que ens permet sentir la seva presència. Necessitem adaptar-nos a aquesta situació i així podrem crear una atmosfera guanyadora per als nostres partits a casa. Força Barça!”, ha afirmat el jugador.

Més informació

Nou comentari