Un partit per oblidar (74-70)

El Barça cau a la pista del Zenit en un partit molt disputat que s'ha decidit per un parcial final d'11-2 demolidor per al conjunt blaugrana

El Barça de bàsquet ha conegut la derrota a l’Eurolliga després d’un partit per oblidar a Sant Petersburg (74-70). El conjunt blaugrana no ha comptat amb Saras Jasikevicius ni el seu ajudant Darius Maskoliunas després que els tècnics donessin positiu per conavirus i obliguessin, a més de confinar la plantilla culer i no poder entrenar durant els primers dies de la setmana, a ajornar el compromís, inicialment previst per aquest dijous, a aquest divendres. Per acabar-ho d’adobar, l’equip català ha anat en tot moment al davant… fins que un parcial final d’11-2 ha acabat decantant la balança a favor del Zenit, entrenat per Xavi Pascual.

Que el partit estava gafat ho ha demostrat, a banda dels problemes logístics que ha tingut el Barça en la seva arribada a Rússia, el positiu per Covid-19 d’un dels tres àrbitres molt poca estona abans de l’inici. Sobre la pista, els blaugrana han tingut la iniciativa en el marcador en tot moment, però no han aconseguit desempallagar-se del Zenit i, en el moment decisiu, quan tremolen les mans i és més complicat anotar els llançaments, els locals han estat més encertats. Els de Jasikevicius han guanyat un compromís i n’han perdut un altre en les dues jornades d’Eurolliga que han disputat fins al moment.

Més informació

Nou comentari