El pare de Neymar torna a obrir la porta al Barça: “Les negociacions no s’han acabat”

"Un brasiler només vol estar on és feliç, i ell era feliç a Barcelona", va declarar el progenitor del futbolista en una conferència a Escòcia el passat cap de setmana

El final del mercat de fitxatges va tancar una temporada del serial protagonitzat per Neymar Jr, però no ha acabat amb la telenovel·la, que ja es prepara per viure una tercera temporada tan bon punt s’obri la finestra hivernal d’incorporacions. El passat cap de setmana, en una conferència esportiva a Escòcia (Edinburgh Sports Conference) a la qual ha tingut accés la cadena Fox Sports, el pare del brasiler es va encarregar de tornar a obrir la porta al Barça.

“Les negociacions entre els clubs encara no s’han acabat. Un brasiler només vol estar on és feliç, i ell era feliç a Barcelona. Quan els seus excompanys el van trucar perquè tornés, això el va commoure”, va declarar el pare de Neymar en la conferència en qüestió, segons va transcendir aquest dimarts. Així, el progenitor de l’extrem va confirmar que el seu retorn frustrat al Camp Nou no ha fet esvair el seu somni de tornar a vestir la samarreta blaugrana.

Com a agent, em vaig sentir dèbil perquè no hi havia una estructura que ens permetés sortir i arribar. No hi havia una clàusula de rescissió de contracte i això va fer que les coses fossin molt difícils”, va sentenciar. Caldrà veure, doncs, si el pròxim hivern o estiu la secretaria tècnica del Barça torna a fer tot el que pugui per intentar recuperar un futbolista que, pel que sembla tenint en compte totes les parts implicades en l’assumpte, mai no hauria d’haver fet les maletes cap a París.

Més informació

Nou comentari