Jorge Messi, pare i representant del capità del Barça, ha desmentit una informació de ‘El Chiringuito de Jugones’ que assegurava que havia viatjat a Barcelona i mantingut una reunió al Consolat de l’Estat de Qatar, rumor que alimentava la possibilitat que l’astre argentí signi amb el PSG quan finalitzi el seu contracte amb el club blaugrana el pròxim 30 de juny del 2021.

La resposta de Jorge Messi al seu perfil d’Instagram ha estat clara i concisa: “Fals. Un altre invent més. Soc a l’Argentina des del mes de setembre”, ha escrit en una publicació que ha acompanyat de l’etiqueta “#Fakenews”. Diversos mitjans argentins han contraatacat dient que, contràriament al que diu, el pare del capità del Barça sí que va desplaçar-se a Barcelona la setmana passada.

La realitat, sigui com sigui, és que el més normal és que Leo Messi esperi a l’arribada del nou president del Barça per prendre una decisió ferma sobre el seu futur. D’ofertes d’altres clubs, no cal dir-ho, no li faltaran. I, de moment, tots els precandidats blaugrana compten amb ell i tenen previst oferir-li una proposta que el convenci. Els pròxims mesos seran clau.Més notícies

Missatge de Neymar a Messi després del sorteig de la Champions

El brasiler torna a exterioritzar les seves ganes de retrobar-se amb l’argentí

Messi, Xavi, Maradona i Ronaldo, integrants del millor equip de la història del futbol

‘France Football’ anuncia els onze jugadors que formen part del ‘Ballon d’Or Dream Team’

Nou comentari