El pare i el germà de Griezmann esclaten contra Setién

Els familiars del davanter francès carreguen contra l'entrenador càntabre després del partit contra l'Atlètic de Madrid

Hi ha cas Antoine Griezmann. Hi havia pocs dubtes després que el davanter francès no fos titular ni a Vigo ni contra l’Atlètic de Madrid i que Quique Setién decidís fer-lo entrar en el temps d’afegit del partit contra el seu exequip, però ara ja no n’hi ha absolutament cap. Després del compromís contra el conjunt matalasser, l’entrenador de Barça va assegurar que entenia que s’hagués pogut enfadar i que parlaria amb ell per explicar-li la seva decisió, però també va deixar ben clar que no li demanaria disculpes.

Menys de 24 hores després de les polèmiques paraules de Setién, el pare de l’atacant francès ha esclatat contra ell. “Per tenir aquesta mena de conversa cal tenir les claus del camió i no és el seu cas. Només és un passatger”, ha escrit en una publicació d’Instagram Alain Griezmann acompanyada d’una notícia de la roda de premsa del tècnic blaugrana i esborrada al cap d’una estona de sortir a la llum.

El germà del futbolista, també ha protagonitzat unes publicacions polèmiques. En el seu cas, a Twitter. “Tinc ganes de plorar, de debò”, “2 minuts…” i “…” van ser les tres piulades que Theo va fer durant el partit contra l’Atlètic de Madrid. De la mateixa forma que la publicació del pare de Griezmann, els tuits han estat esborrats. Els usuaris d’ambdues xarxes socials, no obstant això, ja havien fet captures de pantalla i les havien difós a través dels seus perfils.

El germà de Griezmann, contra Setién
Més informació

Comentaris

    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ..LAS PERSONAS QUE NO SE PONEN MASCARILLA SON UN PELIGRO PARA LOS DEMAS Y PARA ELLOS MISMOS Juliol 1, 2020 7:42 pm
    LO DE GRIEZMANN Ja es el colmo un bon jugador sense poguer jugar quina VERGONYA . CAL FER MARXAR JA A SARIÉN PITJOR NO U PODRIA FER . Regalara LA LLIGA AL REAL MADRID . BARTOMEU Aque esperes fer-lo fora TIC-TAC SATIÉN TIC-TAC FORA VETE JA PERJUDICAS AL BARÇA .EL BARÇA ES COMO TV-3 PARLEN MOLT MES EN CASTELLÀ QUE NO PAS EN CATALÀ

Nou comentari