El pare d’Ansu Fati vol que el seu fill jugui amb Portugal i no amb Espanya

El jugador, segons apunten tots els mitjans, ja hauria pres la decisió de jugar amb la selecció espanyola

El fenomen Ansu Fati segueix despertant interès. El Barça és el seu club, però pel que fa a seleccions, Espanya i Portugal es disputen la possibilitat de vestir-lo amb la samarreta. Tot sembla indicar que la jove revelació de 16 anys ja ha triat jugar amb la ‘Roja’, però el seu pare, en unes declaracions al diari portuguès A Bola, assegura que la seva voluntat és que jugui amb Portugal. Segons el progenitor, Ansu també preferia, en un inici, jugar amb el conjunt lusità.

El meu somni era veure l’Ansu jugant per a Portugal i crec que també era el somni del meu fill. Ara és difícil. Vaig tenir contactes durant un temps amb un secretari tècnic del futbol base de la federació portuguesa, que es diu Joaquim Milheiro. Vàrem parlar molt bé i vam quedar l’endemà per arreglar les coses. Però aquella persona no em va tornar a trucar”, ha explicat Bori Fati, pare del prometedor extrem.

Segons el progenitor, Ansu “se sent portuguès i jo també. Seria fàcil que succeís (que jugués amb Portugal), només Umaro Embaló (jugador un any més gran i de la mateixa procedència que el futbolista blaugrana) del Benfica el podria convèncer. És el seu gran amic, es truquen cada dia. Està a les mans de l’Ansu, ell prendrà la decisió. Sé que li agradaria vestir l’equipació de Portugal perquè es trobaria amb alguns compatriotes i alguns africans. A casa sempre porta una samarreta de la selecció portuguesa que li va regalar Embaló”, ha confessat.

Pel que fa a la selecció espanyola i la possibilitat que el seu fill disputi el Mundial sub-17 del Brasil, que se celebra entre el 26 d’octubre i el 17 de novembre, amb la ‘Roja’, Bori Fati assegura que la federació està fent tot el possible. “La pressió d’Espanya ara és molt forta, està en els diaris cada dia i ja em va contactar directament el president de la Federació Espanyola”.

Més informació

Nou comentari