Món Esport
Les paraules d’admiració a Maradona de Guardiola
  • CA

Després de la victòria del Manchester City al camp de l’Olympiakos, que va concedir al conjunt citizen la classificació per als vuitens de final de la Champions League, Pep Guardiola va atendre els mitjans de comunicació en roda de premsa i, és clar, va ser preguntat per la notícia d’aquest dimecres, la mort de Diego Armando Maradona. L’entrenador català va parafrasejar l’humorista gràfic i escriptor argentí Roberto Fontanarrosa per recordar El Pelusa.

“Fa uns anys vaig llegir una pancarta a l’Argentina que deia: ‘No importa el que has fet amb la teva vida, Diego, el que importa és el que has fet amb les nostres’”, va explicar Guardiola. “Va donar moltes alegries i va millorar el futbol. El que va fer pel Nàpols i l’Argentina va ser increïble. En nom del Manchester City, descansi en pau. Una abraçada forta per a tota la seva família”, va afegir el de Santpedor, que “malauradament” no va poder compartir vestidor amb Maradona durant la seva etapa al Barça.

“Quan era petit va ser increïble veure el Barça de Maradona al costat del meu pare. Desafortunadament, a Barcelona va tenir una gran lesió i quan jo vaig arribar a la Masia ell se n’havia anat al Nàpols. No vaig poder compartir vestidor amb ell, però el seu impacte en el futbol va ser molt gran. Totes les persones que van coincidir amb ell van expressar la seva generositat. En el terreny de joc va ser únic. Sabíem que no estava massa bé, però hem rebut una notícia molt trista”, va sentenciar l’extècnic blaugrana.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 26, 2020 | 17:52
    Ramon novembre 26, 2020 | 17:52
    Una alegria que em va donar a mi fou la derrota d'Argentina davant Bèlgica en el partit inaugural del Mundial del Naranjito. Tots els records d'aquell Mundial són bonics. Tots (començant per l'inoblidable sorteig).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa