Paraula de capità: Puyol demana a Dembélé “que pensi on és”
Carles Puyol, excapità del Barça.
Carles Puyol, excapità del Barça. | @carles5puyol

L’única possibilitat que hi ha quan parla Carles Puyol és escoltar-lo. L’excapità blaugrana ha analitzat la situació d’Ousmane Dembélé al Barça i no ha dubtat a enviar un missatge al futbolista francès encara que “no estic al vestidor ni conec el dia a dia”. “És un futbolista jove i cal ajudar-lo. No és fàcil adaptar-se a la filosofia del Barça i que tot sigui tan mediàtic. Arribes tard a un entrenament i sembla que s’acaba el món”, ha declarat l’exjugador en un acte solidari per recaptar fons per a l’hospital pediàtric de Sant Joan de Déu.

 

“Té bons mestres al costat, gent que l’ajudarà sense cap mena de dubte, però també depèn de la seva actitud. És important que ell reflexioni i pensi on és, que aprofiti aquestes oportunitats. A vegades, quan ets jove, no t’adones del que estàs deixant escapar i quan vols reaccionar ja és tard“, ha continuat explicant Puyol, que no ha desaprofitat l’oportunitat per enviar un missatge enverinat a Piqué després que el barceloní declarés que “Dembélé ha d’aprendre que el futbol són 24 hores al dia”: “Està bé que se n’hagi adonat ell…”.

 

Carles Puyol ha sentenciat l’assumpte afirmant que “en la gestió d’un vestidor hi ha problemes cada dia perquè s’han de gestionar molts egos”. “Tots ens creiem els millors i que hem de jugar, però l’entrenador només en pot posar onze. El més important és l’actitud de cadascú, ser ambiciós i voler jugar però també actuar respectuosament amb la resta de grup”, ha reconegut. Sobre els problemes defensius que el Barça està tenint aquesta temporada, l’excapità ha culpat tot l’equip, i no només els defenses: “Quan es marquen gols i quan s’encaixen, el mèrit i la culpa són culpa del grup”.Nou comentari