Món Esport
Pancho Schröeder (Barça), sobre la clàusula de Messi: “Fa un any pensàvem que la clàusula de Neymar era suficient”
  • CA

La sortida de Neymar Jr i el pagament de la seva clàusula de rescissió de 222 milions d’euros va encendre totes les alarmes al Barça. Inicialment, la renovació de Lionel Messi, a qui se li havia d’apujar la clàusula fins els 300 milions d’euros, semblava que anava per bon camí i que la fotografia de l’argentí segellant el seu nou contracte es produiria a finals d’estiu. Però el fitxatge del brasiler pel PSG ho va aturar tot. Parin màquines!, es va cridar per la zona noble del Camp Nou. S’havia posat de manifest que qualsevol club milionari podria perfectament arribar a pagar xifres indecents pels cracks del Barça i s’havia d’evitar que la jugada es repetís amb l’emblema blaugrana. Per això, la renovació va trigar més del compte. La renegociació va acabar conduïnt a una clàusula de 700 milions d’euros.

Ara, però, al club no ho tenen del tot clar. Així ho ha expressat el màxim responsable de l’àrea de finances i relacions estratègiques del Barça, Pancho Schröeder. En una entrevista a la cadena britànica Sky Sports, l’executiu del club creu que ningú pagarà aquesta xifra de 700 milions, però no hi posaria la mà al foc: “Vam posar una clàusula que pensem que és suficient perquè Messi es retiri al Barça. Però, havent dit això, fa un any també pensàvem que la clàusula de Neymar també era suficient per retenir-lo i l’estiu passat es va demostrar que no era així.”

 

Schröeder dubta de la xifra tenint en compte l’evolució del futbol en els darrers anys. El PSG ha fet explotar el mercat i clubs com el Barça o el Manchester City l’han hagut de seguir per tal de ser competitius. “Mirant cap el futur, penso que és difícil que algú ho pagui, però no tinc una bola de vidre i a dia d’avui les coses s’estan tornant un pèl boges”, conclou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa