Món Esport
Dembélé torna a caure lesionat
  • CA

El davanter francès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona Ousmane Dembélé ha tornat a caure lesionat després d’haver reaparegut tot just en el darrer partit després de quatre mesos de baixa. Aquest cop l’extrem de Vernon pateix una elongació al semimembranós de la cuixa esquerra. L’entitat blaugrana ha notificat la lesió, però no ha especificat el temps de baixa.

Cal recordar que Dembélé es va lesionar amb la selecció francesa el passat mes de juny durant la fase de grups de l’Eurocopa. Des d’aleshores, havia estat apartat de la dinàmica del primer equip del Barça i tot just va reaparèixer en el duel de Champions contra el Dinamo de Kíev. La seva entrada al terreny de joc va ser important per sacsejar el ritme de l’enfrontament, però Sergi Barjuan -o Xavi Hernández en un futur gairebé immediat- hauran de tornar a esperar per poder-lo utilitzar. És l’enèsima lesió d’un futbolista que ha vist com la seva progressió, sempre prometedora, s’ha vist entorpida una vegada i una altra pels problemes físics. De totes maneres, si es confirma que només es tracta d’una elongació, el seu temps de recuperació no hauria de ser especialment llarg.

De la mateixa manera, el Futbol Club Barcelona també ha comunicat la baixa per lesió de Sergiño Dest. El lateral estatunidenc, que havia de ser titular en el partit contra el Dinamo de Kíev i va caure de l’alineació a última hora, pateix una lumbàlgia i el club tampoc no ha volgut comunicar el seu temps de baixa. De la mateixa manera que succeeix amb Dembélé, s’espera que estigui fora durant unes dues setmanes i que, per tant, pugui tornar de cara a la jornada posterior a l’aturada de seleccions.



Més notícies
Els jugadors de l'Al-Sadd celebren un títol | Europa Press
L’Al-Sadd es manté ferm, però els jugadors ja s’acomiaden de Xavi
Notícia: L’Al-Sadd es manté ferm, però els jugadors ja s’acomiaden de Xavi
Comparteix
La decisió final sobre el futur del tècnic egarenc es prendrà en aquesta trobada
Xavi Hernàndez, en arxiu | Al-Sadd SC
Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Notícia: Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Comparteix
El tècnic egarenc ha deixat entreveure el seu retorn al Camp Nou, tot i el comunicat de l'Al-Sadd

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a novembre 04, 2021 | 15:42
    ton c. novembre 04, 2021 | 15:42
    osti, que no estàn fent be els serveis m édics del club?.
  2. Icona del comentari de: Culé a novembre 04, 2021 | 17:22
    Culé novembre 04, 2021 | 17:22
    Quan s'està de pega, amb els dallonses hom ensopega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa