Món Esport
Òscar Grau demana “cap fred i sentit comú” amb la renovació de Messi
  • CA

El nou director general del Barça ha confirmat el recolzament oficial a la postura de Luis Enrique Martínez envers el recent problema arbitral. Òscar Grau, mà dreta del president Josep Maria Bartomeu i executiu amb més autoritat del club, s’ha distanciat de les declaracions i recents actuacions del central Gerard Piqué i s’ha alineat amb l’entrenador del primer equip, que aquest dimarts va defensar el dret dels àrbitres a equivocar-se i va rebutjar les crítiques del central català cap aquest col·lectiu.

“El Barça ha estat elegant i això és el millor”, ha dit en un esmorzar informatiu organitzat pel Fòrum Europa, a l’Hotel Palace de Barcelona. “Com a jugador, mai a la meva època protestàvem als àrbitres. Has de demostrar al camp que ets el millor. Em posiciono amb Luis Enrique, entenent el cop de rauxa de Piqué, però el millor pel Barça és seguir amb aquesta actitud de respecte”, ha manifestat Grau. El director general ha admès, a més, que “els nostes executius han parlat amb Piqué, els capitans i els entrenadors. Hem de reconduir la situació i estar tots alineats”.

 

L’absència dels quatre jugadors premiats del Barça a la gala de la FIFA celebrada a Zuric, el dilluns, ha generat controvèrsia en els darrers dies en l’entorn culer. La plantada ha estat molt criticada, en un aspecte que Òscar Grau ha abordat: “A Infantino li hagués agradat que hi anessin, però la FIFA ho va entendre. Estem al seu costat i la FIFA al nostre. Aquesta nit tenim un partit molt important i els resultats són el primer. Per això es va acordar que els jugadors descansessin i es concentressin al partit d’avui.”

La renovació de Messi

 

Grau no s’ha estalviat paraules a l’hora de parlar de les futures renovacions al primer equip de futbol. Sobre Lionel Messi, l’executiu ha admès que la total intenció del club és renovar-lo, però que “s’ha d’analitzar amb cap fred i sentit comú. El Barça no pot passar d’un 70% del pressupost en massa salarial i, per tant, hem de quadrar-ho. Volem tenir els millors, però potser hem de prioritzar. El desig del club és que el millor jugador del món i de la història es quedi a can Barça. M’agradaria tranquil·litzar els socis i simpatitzants, però hem de fer-ho sempre amb sentit comú”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa