Món Esport
Oportunitat per als menys habituals amb l’obligació de vèncer l’Sporting
  • CA
Luis Enrique dóna instruccions a Mascherano. | EFE

La Lliga segueix en joc i plenament oberta. El Barça s’enfronta aquest dimecres al vespre a un Sporting situat a pocs metres de l’abisme de la Segona Divisió i ho farà sabent que una relliscada complicaria l’assoliment d’objectius. Necessitats de punts, els asturians han decidit fixar la mirada al partit del proper diumenge davant el Deportivo de la Corunya, un rival directe en la lluita per la salvació, i deixar a Gijón homes importants com Moi Gómez, el màxim assistent de l’equip, Carlos Carmona i Roberto Canella, que acompanyaran el sancionat Jorge Meré.

El Barça sap que no pot fallar. Amb la moral recuperada, després de la importantíssima victòria al Vicente Calderón, l’equip blaugrana afronta una setmana on estarà acompanyat del seu públic, amb dos partits de Lliga al Camp Nou en quatre dies i amb l’obligació de sumar sis punts i de créixer en sensacions i joc. Luis Enrique, “pletòric” després de la modificació tàctica presentada davant l’Atlètic de Madrid, té l’opció -aquest dimecres menys arriscada- de donar oportunitats als menys habituals i donar descans a futbolistes clau com Andrés Iniesta, Jordi Alba o Sergio Busquets, amb una considerable acumulació de minuts.

 

El partit davant l’Sporting és un bon aparador per a homes com Lucas Digne, Denis Suárez, Rafinha o Paco Alcácer, els quatre jugadors amb menys minuts del primer equip blaugrana -juntament amb Aleix Vidal, Mathieu i Cillessen- i és també una bona ocasió per a què l’equip recuperi la sintonia amb el Camp Nou, després de la incòmoda connexió del 19 de febrer passat davant el Leganés.

El turc Arda Turan, tot i haver rebut l’alta mèdica aquest mateix dimecres, ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica de Luis Enrique, juntament amb els lesionats Jérémy Mathieu i Aleix Vidal, i unint-se al ja habitual Jordi Masip, el tercer porter de l’equip barcelonista, usual en les convocatòries de Copa del Rei i present a la banqueta en cas de lesió o sanció dels dos primers porters.

 

L’aposta d’El Món:

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa