Món Esport
Oleguer recorda com va viure l’1-O i analitza la decisió del Barça de jugar contra el Las Palmas
  • CA

Oleguer Presas ha analitzat, en una entrevista a La Llotja del Què t’hi jugues, el que va passar al Camp Nou el dia 1 d’octubre del 2017, quan el Barça va disputar un partit a porta tancada contra el Las Palmas a tall de protesta contra la repressió de l’Estat espanyol al referèndum d’autodeterminació del poble català. L’exjugador del Barça, que ha reconegut que no va mirar el partit ni seguir tot el que va passar perquè “estava més preocupat que la Policia Nacional vingués a pegar-nos a l’escola on estava defensant les urnes”, ha valorat que hauria optat per ser coherent amb ell mateix.

“No vaig seguir el partit ni el que va passar aquell dia. La meva mentalitat és que l’esport està en un segon pla. En aquell moment, des del meu punt de vista el que passava pel meu cap era l’exercici del dret de vot i l’acte de lliurament. No m’agrada parlar del que hagués fet, hauria d’haver estat allà. Entenent que estem parlant d’un circ on s’hi barregen molts interessos, ho hauria intentat gestionar de la millor manera possible i la més coherent”, ha declarat en l’entrevista al mitjà de comunicació citat.

A Oleguer li hauria agradat, “per descomptat”, que el Barça-Las Palmas s’hagués suspès, però no vol que això s’interpreti o s’entengui “com una crítica als jugadors, la directiva ni ningú”. “Quan et trobes al circ, has de prendre decisions entre contradiccions”, ha remarcat. L’excentral blaugrana també creu que els futbolistes no haurien d’haver tingut tant pes a l’hora de decidir que es jugués, però també respecta les prioritats que va tenir el vestidor i creu que el fet que Bartomeu els escoltés és lògic tenint en compte tot el que hagués suposat no fer-ho.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lleidatà a octubre 01, 2020 | 22:18
    Lleidatà octubre 01, 2020 | 22:18
    Sempre m'ha semblat un personatge interessant i conseqüent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa