Món Esport
OFICIAL: Valverde, nou entrenador del Barça
  • CA

 

Ja és oficial: Ernesto Valverde és el nou entrenador del Barça. El ‘Txingurri’ és l’escollit per substituir Luis Enrique i l’acompanyen Joan Aspiazu com a segon entrenador i José Antonio Pozanco com a preparador físic. “He parlat amb Valverde. Està molt feliç i molt il·lusionat”, ha assegurat el president del Barça, Josep Maria Bartomeu. 

Bartomeu ha donat el vist-i-plau a Valverde: “Ha estat una proposta de Robert Fernández i tothom n’ha estat d’acord”. “Té capacitat, criteri, coneixement, experiència, és un amant del futbol base, té una manera de treballar molt pròpia del nostre club i té un estil com el nostre”, ha assegurat el president blaugrana. 

El màxim mandatari del Barça ha defensat el paper de Robert Fernández: “Li hem encarregat la recerca del nou entrenador, té el càrrec assegurat”, ha dit. Tot i això, Bartomeu ha admès que la temporada “no ha estat exitosa” i que el club “no està satisfet”. 

L’anunci de Valverde era un secret a veus i avui Bartomeu ha posat veu i xifres al futur esportiu del Barça. El “Txingurri” signarà per dues temporades més una opcional.

 

El salt a un gran de Valverde

 

El nou entrenador del Barça arriba procedent del conjunt basc on ha estat les darreres quatre temporades. L’Athletic va ser el primer conjunt que va dirigir a la Primera Divisió. Després va guiar l’Espanyol a la Final de la Copa de la UEFA (2006-2007). Va iniciar la seva aventura més exòtica, a Grècia, per dirigir l’Olympiacos. 

Va portar el València a la Champions i ha forjat un dels millors Athletic de la història, guanyant-li la Supercopa d’Espanya al Barça de Luis Enrique. La del Barça és la primera experiència de Valverde a un club gran. 
 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa