Món Esport
OFICIAL: Iniesta fitxa pel Vissel Kobe
  • CA

Andrés Iniesta ja és nou jugador del Vissel Kobe. Així ho ha anunciat el club japonès aquest dijous al matí, en un comunicat emès a través de la seva pàgina web i les xarxes socials. L’entitat nipona ha oficialitzat l’arribada de l’exjugador del Barça minuts abans de la seva presentació formal, en la qual ha estat acompanyat pel propietari del club i president de Rakuten, Hiroshi Mikitani.

En la roda de premsa, celebrada a Tòkio i davant una gran expectació de mitjans de comunicació, Iniesta ha mostrat la seva nova samarreta grana, amb la qual seguirà lluïnt el dorsal ‘8’, tal i com ha fet al Barça des de l’any 2007, després d’haver vestit amb el ’34’ -amb fitxa del filial- i amb el ’24’, primer número professional de l’excapità. “És un dia molt important per a mi, un gran desafiament en la meva carrera. Confio en aquest projecte i Japó és un país meravellós”, ha manifestat la llegenda blaugrana.

 

Andrés Iniesta i Hiroshi Mikitani, amb la samarreta del Vissel Kobe.
Andrés Iniesta i Hiroshi Mikitani, amb la samarreta del Vissel Kobe. | EFE

“Hi havia moltes ofertes, però el projecte que em va presentar el Vissel Kobe va ser el més interessant”, ha reconegut el manxec, que ha expressat la voluntat d’aportar “el meu estil a l’equip i contribuir a ajudar els meus companys”. Iniesta ha assegurat que li “agrada tot de Japó i el més important ara és assimilar la cultura japonesa”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa