Món Esport
OFICIAL: El Barça i Gremio acorden el fitxatge d’Arthur pel proper juliol
  • CA

El Barça i Gremio de Porto Alegre han tancat una “opció de compra” pel mitjapunta brasiler Arthur Ramos. Els clubs han volgut fer oficial l’acord en aquests termes per la necessitat del conjunt blaugrana de comptabilitzar la compra del futbolista en el proper exercici econòmic, que començarà el dia 1 de juliol del 2018. El preu, fet públic en un comunicat emès per l’entitat barcelonista, podrà arribar fins els 39 milions d’euros: 30 milions fixos i 9 variables.

En principi, la intenció del Barça és que Arthur s’incorpori a la disciplina del conjunt català el gener del 2019, és a dir, un cop finalitzada la Copa Libertadores d’aquesta temporada. Durant el cap de setmana passat, el CEO del Gremio, Carlos Amodeo, i l’advocat del departament de futbol del club gaúcho, Gabriel Vieira, van reunir-se amb els representants oficials del club blaugrana per tal de tancar un acord encaminat mesos enrere.

 

Com en el cas de Neymar Jr, Gremio només disposa del 60% dels drets econòmics d’Arthur, amb la conseqüència que el Barça repartirà aquests 30 milions (i els 9 en variables) entre el club brasiler, diverses empreses inversores i la mateixa família del jugador. Pel què fa els variables, el president de l’exequip de Ronaldinho, Romildo Bolzan, va explicar públicament que les clàusules seran de fàcil compliment: “Són cinc condicions i, com a mínim, quatre són raonables i perfectament factibles en un curt espai de temps. Depèn dels èxits esportius que el jugador tingui. Arthur és un jugador capaç d’aconseguir aquestes fites sense cap problema.”

El comunicat del Barça

 

“El FC Barcelona i el Gremio de Porto Alegre han arribat a un acord per subscriure una opció de compra sobre el jugador Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, en virtut de la qual el FC Barcelona podrà exercir aquest dret sobre els drets federatius del jugador en el decurs del mes de juliol del 2018. En el supòsit que el Club exercís finalment l’opció signada, el preu del traspàs queda fixat en 30 milions d’euros més 9 milions en variables.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa