Ocupen una botiga del Barça per protestar contra un patrocinador de l’equip

Un grup de manifestants han acudit a la ‘Barça Store’ de Passeig de Gràcia per protestar contra Beko, una de les marques que patrocina el club blaugrana

Un grup de manifestants ha ocupat la botiga del Barça al Passeig de Gràcia aquest dissabte per protestar contra Beko, un dels patrocinadors del club blaugrana, que té, a més, presència a la samarreta. Les protestes són perquè l’entitat turca forma part del grup empresarial Koç Holding que, segons els membres de les protestes, ven maquinària militar a Turquia per “reprimir el poble kurd”.

El sindicat CGT ha estat un dels que ha cridat a la participació en aquesta acció i ha exigit la rescissió del contracte per part del Barça amb aquesta companyia. En l’acte, hi ha estat present l’exregidora de la CUP Eulàlia Reguant, que ha titllat el club blaugrana de “còmplice” de la repressió del poble kurd per part del govern turc. Des de la plataforma Azadi, que lluita a favor de la causa kurda, han defensat que “no volem sang a la samarreta del Barça”.

Més informació

Nou comentari