Món Esport
Noves imatges de la quarta samarreta del Barça
  • CA

Nous detalls de la quarta samarreta del Barça per a la temporada actual, la 2020/21. Tal com va avançar fa uns mesos el diari SPORT, el club culer ha encarregat a Nike la confecció d’un equipament especial per a cites marcades amb retolador vermell al calendari. El portal especialitzat Footy Headlines ha filtrat les primeres fotografies reals d’una equipació que l’entitat catalana hauria de fer oficial durant les pròximes setmanes.

Com es pot veure en les imatges, els colors blaugrana seran predominants i només deixaran pas a la senyera mitjançant un difuminat en les seves línies verticals. La samarreta tindrà exactament la mateixa funció que la de les quatre barres a l’estil Guifré el Pilós de la temporada passada, reservada per a grans ocasions com la visita al Wanda Metropolitano o el derbi contra l’Espanyol a Cornellà-El Prat. Serà, segons va explicar el diari SPORT, la “samarreta de gala”.

Quarta samarreta del Barça per a la temporada actual | Footy Headlines

Part del darrere de la quarta samarreta del Barça per a la temporada actual | Footy Headlines

Part del darrere de la quarta samarreta del Barça per a la temporada actual | Footy Headlines

Segons ha afegit Esport3, la intenció del Barça és que aquesta samarreta s’estreni en el clàssic de la segona volta Madrid, previst per al cap de setmana del 10 i 11 d’abril.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa