Noves filtracions de la pròxima samarreta del Barça

Aquest cap de setmana, a les xarxes socials s’han pogut veure noves imatges de la primera samarreta del Barça per a la temporada vinent

Mentre la Lliga, la Federació Espanyola, el Consell Superior d’Esports i l’AFE treballen per poder finalitzar la temporada 2019/20, els clubs es mantenen a l’expectativa, però no perden de vista el pròxim curs, tant en l’aspecte esportiu –amb la possibilitat d’incorporar futbolistes malgrat la crisi del coronavirus– com en el comercial. El Barça, és clar, no és cap excepció i ja té enllestit el disseny final de la samarreta que els i les futbolistes culers lluiran l’any vinent.

Aquest cap de setmana, a les xarxes socials s’han pogut veure noves imatges de la primera samarreta del Barça per a la temporada vinent i Mundo Deportivo se n’ha fet ressò. El nou equipament, tal com va avançar fa uns mesos l’SPORT i ha confirmat més d’una vegada el portal especialitzat Footy Headlines, recuperarà les franges verticals –després de l’edició d’enguany, organitzada per quadres– i el color groc, tant al coll com entre els colors blaugrana.

Primera samarreta del Barça per a la pròxima temporada | Mundo Deportivo
Primera samarreta del Barça per a la temporada vinent | Mundo Deportivo
Més informació

Nou comentari