Món Esport
La nova segona samarreta del Barça, groga i en homenatge a la Masia

De les filtracions a la realitat. El Barça ha fet oficial el disseny de la segona samarreta per a la temporada 2019/20, una vestimenta de color groc que incorpora una banda diagonal blaugrana. La nova equipació estarà a disposició de tots els afeccionats aquest dimarts 9 de juliol en els punts de veda oficials del club, encara que avui dilluns ja es podrà adquirir de manera exclusiva a partir de les 22.00 hores a la Barça Store del Camp Nou.

La segona samarreta del Barça recupera el disseny del 1979 en homenatge a la Masia, que el pròxim 20 d’octubre commemorarà el seu 40è aniversari. “La Masia, el centre formatiu del Barça, simbolitza el passat i el present, però, sobretot, el futur del club. Aquí és on es cuida el model esportiu del Barça, un estil de joc valorat  arreu del món. Un espai únic que en els anys s’ha mantingut, a més, fidel a la vocació poliesportiva de l’entitat, i que ha creat escola no només en el món del futbol sinó també en els equips dels esports professionals”, ha comunicat el club.

Un altre dels elements distintius de la nova samarreta, que també incorpora una vora a les mànigues amb els colors emblemàtics del club, serà el coll amb forma de V, que inclou la senyera en una franja vertical a la part de darrera que posa èmfasi en el lligam que hi ha entre el Barça i Catalunya. La segona vestimenta es completa amb dues opcions de pantalons curts, en blau i en groc, i les mitgetes grogues amb una línia blaugrana que inclou el logotip de Nike i la paraula Barça.

La segona samarreta del Barça per a la temporada 2019:20 | FC Barcelona

L’uniforme, que recorda el que van lluir Cruyff, Rexach i companyia durant la dècada dels 70, també és molt semblant al disseny de la samarreta amb què Andrés Iniesta va marcar el mític gol a Stamford Bridge la temporada 2008/09, la del primer triplet de la història del Barça. Després de la polèmica generada al voltant de la primera samarreta, escacada, l’entitat catalana ha apostat per un disseny històric que promet bona rebuda entre l’afició culer.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa