Món Esport
La nova samarreta d’escalfament del Barça, inspirada en Gaudí
  • CA

Nike ha dissenyat un model de samarreta d’escalfament especial per al Barça de cara a la temporada 2020/21. Enmig de la polèmica generada al voltant de la primera equipació, que encara no s’ha anunciat oficialment per problemes de fabricació, la companyia nord-americana ha posat a la venda l’equipament prepartit per al curs vinent, inspirat en els mosaics d’Antoni Gaudí, ja que els colors blaugrana estan organitzats mitjançant requadres petits.

La samarreta, que ja es pot comprar a la pàgina web oficial de Nike a canvi de 59,99 euros, té la senyera a la màniga esquerra. Els detalls publicitaris són de color blanc. L’equipació ha tingut una rebuda molt bona a les xarxes socials i, ara, caldrà veure quina és la resposta dels afeccionats a les botigues. Aquestes són les dues fotografies que es poden veure en la descripció del producte.

La nova samarreta prepartit del Barça | NIKE
La nova samarreta prepartit del Barça | NIKE

Segons Mundo Deportivo, el Barça ha exercit pressió a Nike perquè solucioni els problemes de fabricació de la primera samarreta per a la temporada 2020/21. El club blaugrana tenia la intenció d’estrenar-la el pròxim dimecres contra l’Espanyol, però no ho podrà fer. A més, aquest contratemps suposarà pèrdues d’ingressos considerables tant per al club blaugrana com per a la companyia fabricant.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa