Món Esport
Nova queixa formal del Barça a la Federació pels criteris del VAR

Tal com va avançar Josep Maria Bartomeu, el Barça presentarà aquest dimarts una protesta formal a la Federació Espanyola de Futbol contra l’arbitratge de Martínez Munuera el clàssic. El club blaugrana també es queixarà de la diferència de criteris en l’aplicació del VAR a la Primera Divisió espanyola i adjuntarà vídeos per reforçar el seu plantejament i reclamar una línia d’actuació única i equànime.

No és la primera vegada que la directiva de Josep Maria Bartomeu trasllada a Luis Rubiales el malestar del Barça amb la utilització del VAR a Espanya. Cal recordar que la temporada passada, després de la visita del conjunt blaugrana a la Reial Societat, en què Gerard Piqué va caure a dins de l’àrea i l’àrbitre no va revistar una jugada molt semblant a la que a la primera part havia suposat un penal a favor dels bascos, l’entitat culer ja va presentar una protestar formal.

Possibles sancions a Koeman i Vilajoana

Paral·lelament el Departament d’Integritat de la Federació Espanyola de Futbol està estudiant les declaracions de Ronald Koeman contra l’arbitratge espanyol després del clàssic i la piulada polèmica de Xavi Vilajoana, directiu del Barça, contra Martínez Munuera. Segons ha informat la Cadena SER, el cas podria acabar al Comitè de Competició de l’ens federatiu per estudiar possibles sancions.Més notícies

Bartomeu critica amb contundència el VAR

Notícia: Bartomeu critica amb contundència el VAR
Comparteix
El president del Barça insta la Federació Espanyola a "fer una reflexió immediata per unificar els criteris d’interpretació i aplicació del sistema"
Notícia: Bartomeu critica amb contundència el VAR - Mobile

Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat”

Notícia: Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat”
Comparteix
El president del Barça justifica per què la seva junta directiva ni ha fet un pas al costat ni ha convocat el vot de censura, encara previst pels dies 1 i 2 de novembre
Notícia: Bartomeu: “No hi ha motius per dimitir, en cap moment m’ho he plantejat” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa