Nova queixa formal del Barça a la Federació pels criteris del VAR

El club blaugrana presenta una protesta per la utilització del sistema tecnològic a la Lliga espanyola

Tal com va avançar Josep Maria Bartomeu, el Barça presentarà aquest dimarts una protesta formal a la Federació Espanyola de Futbol contra l’arbitratge de Martínez Munuera el clàssic. El club blaugrana també es queixarà de la diferència de criteris en l’aplicació del VAR a la Primera Divisió espanyola i adjuntarà vídeos per reforçar el seu plantejament i reclamar una línia d’actuació única i equànime.

No és la primera vegada que la directiva de Josep Maria Bartomeu trasllada a Luis Rubiales el malestar del Barça amb la utilització del VAR a Espanya. Cal recordar que la temporada passada, després de la visita del conjunt blaugrana a la Reial Societat, en què Gerard Piqué va caure a dins de l’àrea i l’àrbitre no va revistar una jugada molt semblant a la que a la primera part havia suposat un penal a favor dels bascos, l’entitat culer ja va presentar una protestar formal.

Possibles sancions a Koeman i Vilajoana

Paral·lelament el Departament d’Integritat de la Federació Espanyola de Futbol està estudiant les declaracions de Ronald Koeman contra l’arbitratge espanyol després del clàssic i la piulada polèmica de Xavi Vilajoana, directiu del Barça, contra Martínez Munuera. Segons ha informat la Cadena SER, el cas podria acabar al Comitè de Competició de l’ens federatiu per estudiar possibles sancions.

Més informació

Nou comentari