Nova donació de Leo Messi contra el coronavirus

El capità del Barça envia, a través de la seva Fundació, 50 respiradors artificials a diversos centres hospitalaris de l’Argentina

La Fundació Leo Messi ha donat 50 respiradors artificials a diversos hospitals de Rosario, segons han informat diversos mitjans de comunicació locals. El capità del Barça ha tornat a mostrar-se solidari amb el seu país, l’Argentina, que no viu una situació excessivament crítica amb el coronavirus comparada amb altres localitats d’Amèrica del Sud, però sí que té un sistema sanitari en risc de col·lapsar-se per la falta de material.

Sempre segons la informació citada, el divendres passat ja van arribar 32 dels 50 respiradors a l’aeroport de Rosario, des d’on seran repartits per diversos centres hospitalaris després de ser homologats. Cal recordar que no és la primera contribució de Leo Messi contra el coronavirus: el mes de març ja va repartir un milió d’euros entre l’Hospital Clínic de Barcelona i un centre mèdic argentí i, unes setmanes després, en va donar mig a la Fundación Garrahan per a la compra de material de protecció per als professionals mèdics i sanitaris de l’Argentina.

Més informació

Nou comentari