Nou precandidat a les eleccions del Barça

L’empresari Lluís Fernàndez Alà assegura a l’'Aquí, amb Josep Cuní' que ja ha format un equip per apuntar-se a la cursa electoral del Camp Nou

Encara falta més d’un any perquè els socis del Barça triïn el successor de Josep Maria Bartomeu, però cada vegada es coneixen més detalls sobre les eleccions. Víctor Font ja fa temps que va anunciar la seva precandidatura i altres excandidats com Agustí Benedito –tal com va avançar en exclusiva aquest diari– o Joan Laporta també han deixat clara la seva voluntat de tornar a lluitar per dirigir el club blaugrana. Aquest dimecres, un altre empresari ha confirmat, a l’Aquí, amb Josep Cuní de la Cadena SER, que té intenció de sumar-se a la cursa electoral.

Es tracta de Lluís Fernàndez Alà, un nom força desconegut per l’afició barcelonista. “Som un grup de socis que volem passar a l’acció. Seguim treballant discretament en la nostra candidatura. Fa falta un canvi i creiem que som la gent que pot aportar la frescor necessària. El Barça està molt dividit, hi ha molts ismes. I l’únic isme que hi ha d’haver és el barcelonisme”, ha declarat a la ràdio citada el director d’operacions d’Up Catalonia, un sistema de suport integral a la creació d’empreses i la innovació.

“Tenim clar que la pedrera serà un dels pilars bàsics. No cal obsessionar-se si no surt un Messi, un Xavi o un Iniesta cada any. Però podem tenir un Coutinho o un Dembelé de la casa que no seran els millors del món però no costaran tant. Un altre aspecte bàsic és que el Barça no pot esdevenir una societat anònima, ho tenim claríssim”, ha afegit Lluís Fernàndez Alà a El Nacional en relació amb la proposta amb què intentarà persuadir els culers l’estiu del 2021.

Més informació

Nou comentari