Món Esport
Nou jugadores del Barça disputaran l’Algarve Cup amb la selecció espanyola
  • CA

Una vegada més, les futbolistes del Barça tornen a ser majoria a la llista de convocades per la selecció espanyola. Nou jugadores han estat citades per disputar l’Algarve Cup entre l’1 i el 8 de març a Portugal: Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Mariona Caldentey, Olga Garcia i Jenni Hermoso. La competició serveix de preparació per a l’Europeu del proper estiu, on la selecció ha quedat enquadrada al grup d’Islàndia, Noruega i el Japó.

Per la seva banda, Line Roddik també viatjarà a terres portugueses amb Dinamarca. La danesa es troba en la recta final de la recuperació de la seva lesió en un adductor.  

 

Un calendari molt intens

 

Els compromisos de les seleccions seran el tret de sortida a un mes de març clau pel Barça. Per mantenir les opcions de conquerir el títol de Lliga, les blaugrana han de mantenir-se fermes en els propers partits contra l’Espanyol, l’Albacete i el Huelva. L’Atlètic de Madrid és el líder a quatre punts de distància.

A l’agenda del Barça s’hi sumaran els quarts de final de la Lliga de Campions contra el Rosengard a finals de mes. El dia 22 de març l’equip jugarà l’anada a Suècia i el dia 29 el Miniestadi acollirà el partit de tornada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa