Nou desastre esportiu de Keirrison, el jugador que mai va arribar a debutar amb el Barça

El davanter ha estat acomiadat, només una setmana després de ser fitxat per un equip de la Primera Divisió brasilera, per no estar en forma

Keirrison és un dels jugadors més peculiars de la història recent del Barça, i això que no va arribar a jugar cap partit amb el club blaugrana. L’estiu del 2009, el club blaugrana va pagar 14 milions d’euros al Palmeiras per fitxar el davanter brasiler, que tot i que va firmar per cinc temporades no va aconseguir debutar. Deu anys més tard, quan l’atacant ja en té 30, ha tornat a ser notícia per un desastre esportiu.

I és que, el dia 14 de juny, el Centro Sportivo Alagoano, actual dinovè classificat de la Primera Divisió brasilera, va anunciar la incorporació de Keirrison. El davanter, però, tampoc ha pogut debutar amb el seu equip: només una setmana després el CSA l’ha acomiadat per no estar en forma: “El departament mèdic del club, juntament amb el departament de futbol professional i de preparació física, entén que el futbolista Keirrison de Souza Carneiro necessitarà un temps de preparació superior al desitjat per l’equip i, per aquest motiu, considera que no hi ha temps hàbil per esperar. El campionat exigeix una integració immediata”.

Després de marxar del Barça, Keirrison, que en els 35 partits que va disputar amb el Palmeiras havia vist porteria en 24 ocasions, ha vestit una gran quantitat de samarretes, des de la d’equips europeus com el Benfica i la Fiorentina fins a la de conjunts brasilers com el Santos, el Cruzeiro, el Coritiba i el Londrina Esporte Clube. En la gran majoria d’aquests clubs, la seva participació ha estat minúscula, però no nul·la com els seus passos pel conjunt blaugrana i el CSA.

Més informació

Nou comentari