Noruega amarga la festa a Espanya (1-1)

Els mals de sempre han tornat al combinat nacional. Un joc molt gris i una errada del porter que ha provocat l’empat de Noruega han tornat a condemnar a Espanya i submergir-la en dubtes. Saúl ha avançat el conjunt de Robert Moreno i un error de Kepa ha permès a Joshua King fer l’empat pels noruecs en el minut 94 (1-1).

El tècnic català ha plantejat un onze inicial farcit de canvis per buscar tocar la tecla correcta i crear una dinàmica positiva amb l’Eurocopa del 2020 a l’horitzó. El combinat espanyol ha sortit amb Fabián, Oyarzabal i Ceballos com a principals novetats. També ha estat titular Sergio Ramos, que ha disputat el seu partit 168 i s’ha convertit en el futbolista amb més partits amb la samarreta vermella. Kepa ha estat l’escollit a la porteria en detriment de De Gea. El basc tenia una nova prova per prendre la titularitat al porter del Manchester United de cara a l’Europeu d’aquest estiu i ha comès una errada que ha negat al conjunt espanyol endur-se un partit que no ha merescut guanyar.

El combinat espanyol ha fet un partit molt fred a Noruega. No ha tingut el control en cap moment i els noruecs han merescut el gol durant tot el partit. Saúl ha fet la diana visitant al minut 47 amb un xut ras i fort que el porter dels escandinaus no ha aconseguit desviar. L’equip de Moreno dominava el marcador, però no contenia el perill dels locals.

Fabián ha estat a punt de fer el segon amb un xut que ha acabat al pal esquerre de Jarstein. Però l’empat ha arribat al límit del temps afegit i amb una jugada fatídica del porter del Chelsea, Kepa Arrizabalaga. L’habitual porter suplent de l’equip espanyol ha calculat malament en una pilota dividida dins l’àrea i ha fet penal a Elabdellaoui. El davanter Joshua King ha transformat des dels onze metres i ha fet l’empat en el minut 94.

La selecció espanyola no ha aconseguit tancar la classificació per a l’Eurocopa d’aquest estiu amb un empat contra un equip teòricament molt inferior. Més enllà d’aconseguir un bitllet que arribarà tard o d’hora, la sensació és que el combinat espanyol ha tornat a deixar un joc gris i dubtes a la porteria.