Món Esport
“No marxo, seguiré vivint els partits des del meu seient del Camp Nou”
  • CA

Luis Enrique viurà diumenge l’últim partit al Camp Nou. “Serà una nit especial. Ja sabia que seria curt i estic molt orgullós d’haver donat el màxim. Sóc un privilegiat per passar sis anys entrenant al club”, ha considerat Luis Enrique. “No marxo, seguiré vivint els partits des del meu seient al Camp Nou, com qualsevol culer”, s’ha acomiadat. 

Luis Enrique s’acomiada del Camp Nou en una jornada on el Barça es juga ser campió de Lliga. “No m’és igual el que passi a Màlaga”, ha admès el tècnic asturià, que insta als seus a centrar-se en el partit contra l’Eibar. “No sé quin tant per cent d’opcions de guanyar la Lliga té el Barça, però les lligues, els darrers anys, shan decidit a l’última jornada”, ha recordat. 

 

“Al Barça, la línia que separa l’èxit del fracàs és molt fina”, ha dit l’entrenador del Barça, que manté que tots els records que guarda de la seva estada al Barça “són positius”. Luis Enrique, però, no ha volgut desvelar el nom del seu substitut: “Ningú m’ha dit qui serà”, ha explicat. 

 

 

 

‘Tifo’ per acomiadar Luis Enrique

El club blaugrana prepara un “tifo” de comiat a l’entrenador del segon triplet de la història del club. No serà l’únic, ja que l’Espai d’Animació en prepara un altre. Des de la zona més “calenta” del Camp Nou fan una crida als aficionats per, sigui quin sigui el resultat de la Lliga, es quedin a l’estadi per acomiadar l’entrenador blaugrana. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa