Món Esport
El Barça no farà cap moviment per Eric Garcia aquest hivern

A banda d’aprovar el calendari electoral i d’anunciar que els comicis a la presidència se celebraran el pròxim 7 de març, la comissió gestora del Barça també ha pres la decisió de no fer cap moviment per Eric Garcia aquest mercat d’hivern. Encara que s’havia parlat de la possibilitat que la junta en funcions, presidida per Carles Tusquets, lligués el central català a partir del 30 de juny, quan acaba contracte amb el Manchester City, aquesta opció s’ha acabat descartant.

Segons ha informat RAC1, serà la junta entrant, en cas que ho consideri oportú, l’encarregada de tancar el fitxatge d’Eric Garcia quan prengui possessió. El desenllaç ha estat, exactament, el que havia demanat moltes vegades Joan Laporta. Víctor Font, per la seva banda, era partidari de negociar un possible traspàs amb el Manchester City. Toni Freixa, per últim, no era partidari de fitxar ara el defensa, però sí d’assegurar-se la seva incorporació amb la carta de llibertat.

En principi, aquesta decisió no provocarà cap canvi de guió del serial. Eric Garcia té molt clar que vol tornar a vestir de blaugrana i els tres candidats a la presidència s’han mostrat oberts a incorporar un jugador de la seva qualitat, sobretot tenint en compte que arribarà de franc el pròxim estiu.Més notícies
Una sòcia del Barça, votant | FC Barcelona

El 7 de març, la nova data de les eleccions del Barça

Notícia: El 7 de març, la nova data de les eleccions del Barça
Comparteix
La junta gestora del club blaugrana aprova també la modalitat de vot per correu
L'escut del Barça, en arxiu | Europa Press

Els entorns de Laporta i Font, indignats amb la decisió del Govern sobre els mítings

Notícia: Els entorns de Laporta i Font, indignats amb la decisió del Govern sobre els mítings
Comparteix
No entenen que la diferència de criteri de la Generalitat i reclamen que les eleccions del Barça se celebrin ja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa