Món Esport
“No em vaig equivocar en res a Torí”
  • CA

 

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, considera que “no es va equivocar en res a Torí”. “Sóc el màxim responsable de la derrota, jo escullo l’esquema i tot el que succeeix. L’argument fàcil del periodista és treure conclusions superficials, per exemple: si encaixes gols als últims minuts, és perquè estàs a malament físicament”, ha defensat. 

“Hi ha situacions del joc que saben els meus jugadors: que n’hem parlat i que hem treballat però que per desgràcia o per fortuna se segueixen donant”, ha dit. “Encara que insisteixis i ho recalquis, continuen produint-se. Per això sóc el màxim responsable“, ha explicat l’entrenador asturià. 

 

Tot i atribuir-se tota la responsabilitat de la derrota, Luis Enrique ha assenyalat a la plantilla, assegurant que hi ha aspectes que es treballen i sobre els quals s’incideix a l’hora de preparar els partits i a l’hora de la veritat, no surten com havien treballat.

L’entrenador barcelonista també ha volgut mostrar la seva cara més optimista, assegurant que “la remuntada contra la Juventus és més fàcil que la del PSG” i mostrant-se confiat de les opcions que té la seva plantilla per capgirar l’eliminatòria. 

 

Remuntada a la Juventus

 

“L’eliminatòria està més fàcil que la de París, no tinc cap dubtes que podem donar-li la volta”. 

 

“No deixa de ser una situació que ja hem viscut. Anímicament els veig bé, gairebé no hi ha coses per treballar. Ho afrontarem amb la qualitat i categoria que té l’equip, intentarem donar-li la volta”. 

 

Sobre el paper de l’afició

 

“És normal que el culer estigui emprenyat. La derrota fa mal. Som els màxims responsables i és normal que puguin estar enfadats. Sé que és el millor moment per animar perquè per recriminar ja tindrem temps. Demà serà un dia complicat però sé com és el soci i tots tenen sentiments per l’escut i la samarreta. Si xiulen, nosaltres anirem endavant, ho respecto”

 

El pitjor moment co a entrenador?

 

“No és el pitjor moment des que sóc entrenador del Barça, estic en perfecte estat”.

 

Retard a l’entrenament

 

Segons informa TV3, Luis Enrique va retreure a Neymar, Mascherano i Piqué la seva actuació a Torí. Avui Luis Enrique ha comparegut gairebé dos hores tard a la sala de premsa, el dia que més s’ha excedit de la temporada. L’entrenador ha tingut reunions de treball després de l’entrenament i aquestes han estat les causants del retard.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa