Món Esport
Ningú pot driblar-se l’autoritat d’Ernesto Valverde: Dembélé, descartat
  • CA
Dembélé celebra el seu gol al camp del Valladolid.
Dembélé celebra el seu gol al camp del Valladolid. | EFE

Ningú pot driblar-se l’autoritat d’Ernesto Valverde. Ousmane Dembélé tampoc. L’entrenador del Barça envia un missatge amb la convocatòria per al partit contra el Betis: la falta d’actitud es paga. L’extrem francès veurà el partit entre el conjunt blaugrana i l’andalús des de la grada del Camp Nou tot i que Coutinho és baixa per lesió i ell s’erigia com al principal candidat a rellevar-lo en l’extrem esquerre de l’atac culer.

 

RAC1 ja va informar aquest dijous que l’equip tècnic de Valverde i la junta directiva del Barça comencen a estar farts del poc compromís i dels actes poc disciplinaris de Dembélé. Aquest dijous passat, el futbolista no es va presentar a l’entrenament del primer equip, però tampoc ho va avisar. El club va tardar més d’una hora i mitja en localitzar-lo telefònicament i, llavors, el jugador va al·legar la seva absència reconeixent problemes estomacals. Encara que aquest divendres sí que va acudir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que aquest dissabte s’ha entrenat amb normalitat amb la resta de companys, el tècnic extremeny no li ha perdonat la poca serietat. Ningú pot faltar al respecte a l’entrenador i als seus companys.

 

Com sempre, els equips guanyadors han de convertir el problema en oportunitat. Després de veure la llista de convocats (i dels seus grans deu minuts al Giuseppe Meazza), Malcom ha guanyat molts punts per començar d’inici. El brasiler tindrà l’oportunitat de demostrar que té qualitat per triomfar al Barça contra un equip en hores baixes quant als resultats, però que està jugant molt bé a futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa