Món Esport
Nike retira la nova samarreta del Barça per problemes de fabricació
  • CA

Més problemes per al Barça. El club blaugrana tenia previst, a principis de la setmana vinent, presentar i començar a comercialitzar la primera samarreta per a la temporada 2020/21. De fet, segons havia transcendit, l’entitat culer tenia la intenció que el primer equip masculí l’estrenés en el partit davant l’Espanyol al Camp Nou, programat pel pròxim dimecres a les 22.00 hores. Finalment, no obstant això, no ho podrà fer per culpa d’un problema de fabricació.

Segons ha informat el diari SPORT, Nike ha ordenat a totes les botigues que venen productes del Barça que paralitzin les vendes de les noves samarretes i les tornin totes als seus proveïdors. El motiu és senzill: hi ha hagut un problema de fabricació que ha provocat que els productes es destenyeixin amb la suor o en ser rentades. Mai no li havia passat una cosa semblant a Nike. Tampoc al Barça. Però la decisió s’ha pres per evitar que els productes defectuosos arribin als consumidors.

Sempre tenint en compte la informació citada, aquesta mesura podria suposar unes pèrdues importants tant per a les botigues del Barça com per a l’empresa nord-americana, ja que les dates estiuenques sempre són bones en vendes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa