Món Esport
Neymar tanca la porta al Barça
  • CA

La setmana passada va dir que tenia moltes ganes de jugar amb Leo Messi la temporada vinent i avui ha deixat molt clar que no serà al Barça. Neymar Jr no vol marxar del PSG. Després de la victòria contra el Basaksehir, el futbolista brasiler ha explicat que la idea de marxar del club francès “no se m’ha passat pel cap”. “Estic molt bé a París, content amb els companys i l’equip”, ha afegit.

A més, Neymar ha dit que “hem de parlar amb el PSG per veure què passa en el futur, però hi ha una molt bona relació i soc feliç aquí”. Nasser Al-Khelaïfi, president de l’entitat parisenca, s’ha manifestat en la mateixa direcció. “Hem començat a parlar amb ell i amb en Kylian Mbappé. Les discussions seran confidencials, però estic molt confiat. Els dos volen quedar-se amb nosaltres”, ha revelat.

D’aquesta forma, Neymar ha descartat la possibilitat de convertir-se en una carta de cara a les eleccions del Barça. Diversos precandidats han manifestat públicament la seva voluntat de recuperar el brasiler, però ell, de moment, no té previst canviar d’aires. Vol continuar al Parc dels Prínceps i així ho ha deixat clar públicament.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Visca! per fi una bona notícia!! a desembre 10, 2020 | 10:19
    Visca! per fi una bona notícia!! desembre 10, 2020 | 10:19
    Doncs mira que bé! ens fa un favor, i gros! tindríem un vividor més i seria una ruïna més, potser la definitiva que ens obligaria vendre el club. Només ho sento per les discoteques i puticlubs, haurien fet un bon calaix!!
  2. Icona del comentari de: botifarra pal lorito bonito! a desembre 10, 2020 | 12:01
    botifarra pal lorito bonito! desembre 10, 2020 | 12:01
    No cal que tanqui cap porta, que es quedi tal com està i apa ! ........
  3. Icona del comentari de: odisea a desembre 10, 2020 | 12:26
    odisea desembre 10, 2020 | 12:26
    Pues cuanta pasta nos ahorraremos pesetero por no hacer nada ni querer a nadie.espero nadie de aqui te fiche,para el carnaval,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa